Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αθλητικές Δραστηριότητες Καλοκαιριού.

Οι αθλητικές δραστηριότητες του καλοκαιριού ξεκίνησαν την Τρίτη 6 Αυγούστου με τα παιδικά παιχνίδια και συνεχίστηκαν με τα αγωνίσματα της επόμενης μέρας τον χορό ZUMBA την Πέμπτη και το τουρνουά ρακέτας την Παρασκευή 9 Αυγούστου.  Η πλατεία του Χωριού μας γέμισε από....
παιδιά όλων των ηλικιών που έπαιξαν και διασκέδασαν.
Ο ποδηλατικός αγώνας της Κυριακής 11 Αυγ. έδωσε την δυνατότητα στους "μεγάλους"ποδηλάτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μια πανέμορφη διαδρομή στο πευκοδάσος της "Μπιστούρας" και στους μικρούς να δείξουν τις ικανότητες τους στην πλατεία με τα ποδηλατικά παιχνίδια.
   Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού διεξήχθη την Παρασκευή 16 Αυγούστου σε τρεις κατηγορίες τελικά λόγω της μεγάλης συμμετοχής, τους μεγάλους, τους μικρούς και τους πολύ μικρούς, οι οποίοι επισκέφθηκαν διάφορα σημεία του Χωριού μας παίζοντας και εξερευνώντας. 
  Το Σάββατο 17 Αυγούστου το τουρνουά ποδοσφαίρου έγινε επίσης σε δύο κατηγορίες τους μεγάλους και τους μικρούς, όπου σε πολύ ωραίο κλίμα αγωνίστηκαν και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, ελπίζουμε στο γήπεδο του Χωριού μας.
  Οι αθλητικές δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με το τουρνουά μπάσκετ στις 18 Αυγ. με μεγάλη όρεξη και συμμετοχή των παιδιών του Χωριού μας αλλά και των γειτονικών Χωριών.
   Οι παραπάνω δραστηριότητες ήταν, όπως κάθε χρόνο, ενταγμένες στις εκδηλώσεις του Ροδοφέγγαρου και την οργάνωση και υλοποίηση των είχε ο Χρήστος Zαρκάδας.






1 σχόλιο:

Ελένη είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο Ζαρκάδα και όσους τον πλαισίωναν για την εθελοντική προσφορά τους στο χωριό! Και του χρόνου!