Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Διοικητικός Οικονομικός Απολογισμός Συλλόγου. Βραβεύσεις.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου παρουσία πολλών κατοίκων στην πλατεία Ροδαυγής εγκρίθηκε  ο Διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός των πεπραγμένων του Πολιτιστικού Συλλόγου για το πρώτο έτος από την ανάληψη του νέου ΔΣ. Παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι στόχοι του επόμενου.
Ακολούθησαν.....
βραβεύσεις του Συλλόγου και των κατοίκων  Συνοικισμού  Κερασίτσας.
Το βραβείο των κατοίκων Κερασίτσας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση απονεμήθηκε στην Φοιτήτρια Ιωάννα Κολιομάρου του Δημητρίου, η οποία πέτυχε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας. Το βραβείο και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό παρέλαβε ο πατέρας της αφού η ίδια δεν παραβρέθηκε.
Ο Σύλλογος στη συνέχεια βράβευσε δυο πρόσωπα. Τον μέχρι και πέρυσι Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρήστο Σταύρο. Ο κ. Σταύρος πρόσφερε τα μέγιστα επί σειρά ετών απ τη θέση του Προέδρου και ανέδειξε το Σύλλογο με τους συνεργάτες του, μεταξύ των κορυφαίων της Περιφέρειας από άποψης πολιτιστικού περιεχομένου. Του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Προέδρου με απόφαση του ΔΣ, που εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Ιωάννα Μαγοπούλου του Γεωργίου και της Γεωργίας Μπαρτζώκα για τις διακρίσεις της στην ρυθμική γυμναστική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων 2018 στο Μπουένος Άιρες.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος ενώ ευχαρίστησαν και οι βραβευθέντες.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: