Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Κατασκευάζεται η νέα γεώτρηση.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γεώτρησης με στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας. Η δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των είκοσι τριών χιλιάδων (23.000,00) ευρώ από πόρους της ΔΕΥΑ Άρτας.
Είχε προηγηθεί διερευνητική γεώτρηση και πρόσφατα, διαπλάτυνση της επιφάνειας για μόνιμη γεώτρηση  και για κατασκευή οικίσκου όπου θα στεγαστούν οι αντλίες. Ικανοποιείται έτσι το αίτημα της Κοινότητας για επίλυση του...... προβλήματος ύδρευσης που τα τελευταία χρόνια ήταν έντονο.
Την περιοχή των εργασιών του έργου επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Αρταίων  Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ Βασίλη Κρανιώτη και τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ Νίκο Τριανταφυλλάκη. 
Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε: "Υλοποιούμε ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας καθώς η νέα γεώτρηση, θα δώσει οριστική λύση στην επάρκεια του νερού ύδρευσης στην περιοχή της Ροδαυγής. Με την αξιοποίηση της συγκεκριμένης γεώτρησης πρόκειται να καλυφτούν πάγιες υδρευτικές ανάγκες, δίνοντας οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα, έτσι ώστε οι δημότες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα λειψυδρίας μιας και η περιοχή είναι ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός"







Δεν υπάρχουν σχόλια: