Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ανέλαβε το νέο 5μελές Συμβούλιο Ροδαυγής.

Ανέλαβε τα καθήκοντα του το νέο πενταμελές Συμβούλιο της Κοινότητας  Ροδαυγής από χθες 1η Σεπτεμβρίου. Πρόεδρος της Κοινότητας είναι ο Θεοφάνης Κίτσος για τρίτη συνεχή θητεία και Σύμβουλοι οι: Θεανώ Γραμματικού, ο Κώστας Μπόμπολης, Ο Γιώργος Ν. Μάνος και η....
Ελένη Γεωργογιάννη. Η θητεία του νέου Συμβουλίου λήγει το τέλος του 2023. Στην χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει ενημέρωση των νέων Συμβούλων  από τον Πρόεδρο της Κοινότητας για τα έργα που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν (δημοπρατημένα), για προτάσεις που έχουν υποβληθεί και στη συνέχεια θα οριστεί ημερομηνία Συνέλευσης των κατοίκων όπως επιτάσσει ο Κλεισθένης.
   Είχε προηγηθεί η ορκωμοσία την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο ιστορικό γιοφύρι της Άρτας με όλη την Δημοτική Αρχή, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Η τελετή υπήρξε εντυπωσιακή με μεγάλη συμμετοχή Δημοτών και τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι επικεφαλής παρατάξεων. Χαιρετισμό απηύθυναν οι παρόντες βουλευτές Γεώργιος Στύλιος, Χρήστος Γκόγκας και ο Αντιπερειφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς. Ακολούθησε λιτή δεξίωση και ανταλλαγές ευχών.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: