Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Με επιτυχία και κόντρα στον καιρό η μουσική συναυλία.

Μια ακόμη επιτυχημένη και υψηλής ποιότητας εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Χωριό μας το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Αυτή τη φορά η ενορία διοργάνωσε μουσική συναυλία με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.
Η έναρξη της συναυλίας καθυστέρησε μιας και..... κατά τη διάρκεια της πρόβας και του συγχρονισμού των οργάνων μια, μικρής διάρκειας και έντασης, βροχή δημιούργησε αναστάτωση και απογοήτευση.
Τελικά όλα ξεπεράστηκαν και ο καλλικέλαδος Τάκης Κωνσταντακόπουλος ερμήνευσε ποιοτικά και αξέχαστα τραγούδια αναγκάζοντας το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Την ορχήστρα για την οποία υπήρξε άριστη κριτική από τους θεατές, αποτελούσαν ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στο μπουζούκι, η Σταυρούλα Κούκουνα στο σαντούρι και η Διονυσία Κωνσταντακοπούλου στο πιάνο.
Στην αφήγηση και παρουσίαση των τραγουδιών του πρώτου μέρους, που αναφέρονταν σε εκκλησία ή σε Αγίους η πατριώτισσα μας Ευαγγελία Φλιτούρη με ιδιαίτερη επιτυχία. Το δεύτερο μέρος της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στο νέο κύμα.
Εντύπωση προκάλεσε και μια καλλιτεχνική σπανιότητα. Τόσο η αφηγήτρια στο πρώτο μέρος όσο και ο ερμηνευτής στο δεύτερο ανέφεραν για κάθε τραγούδι τους δημιουργούς του.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον συμφοιτητή του Τάκη Κωνσταντακόπουλο.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και οι υπόλοιποι φορείς του Χωριού ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιότατο τόσο για την επιλογή του Χωριού μας για την τέλεση όσο και για την ποιότητα της εκδήλωσης.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κατέρης, η Δημοτική Σύμβουλος Θεανώ Γραμματικού ο πολιτευτής Χρήστος Γκόγκας κλπ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: