Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΧΙΟΝΙΑ! ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ!!! .ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.



    Απο το 2000 (κατά άλλους απο το 1994) η Ροδαυγή είχε να ζήσει τόσο έντονες λευκές ομορφιές. Εντυπωσιακό θέαμα, τοπία μαγευτικά, απόλυτη γαλήνη και ησυχία.
    Το χιόνι έπεφτε απο το απόγευμα της......
Τετάρτης στην αρχή αναγνωριστικά αλλά κατά την διάρκεια της νύχτας και μέχρι το πρωί της Πέμπτης η ένταση του ήταν τέτοια που οι χαρές και τα χαμόγελα έδωσαν την θέση τους στον προβληματισμό και την πραγματικότητα.
    Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, όπως όλα τα σχολεία του Νομού δεν λειτούργησαν. Το ίδιο προβλέπεται και για αύριο. Επίσης η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του γιατρού ήταν αδύνατη και μετατέθηκε για την άλλη Πέμπτη 09-02-12.
    Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ήταν αδύνατη. Την 12η ώρα αποκαταστάθηκε σχετικά στην επαρχιακή οδό και αργά το βράδυ στο κέντρο του χωριού.
    Πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μικρό κοριτσάκι, αποκλεισμένο με την οικογένειά του σε οικισμό του χωριού, με πρωτοβουλία του Δήμου αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και μεταφέρθηκε η μικρή στην πόλη της Άρτας.
    Προβλήματα οργάνωσης και δυσλειτουργίες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων παρατηρήθηκαν,  θα πρέπει όμως να διορθωθούν. Όσο και αν τα φαινόμενα ήταν έντονα οι Δημότες έχουν απαιτήσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Ζητούν τα αυτονόητα.
    Σύμφωνα με ενημέρωση απο τον αντιδήμαρχο κ. Φώτη Φωτίου για αύριο Παρασκευή προγραμματίστηκε εκχιονισμός σε κοινοτικούς δρόμους.
    Αξίζει να σημειωθεί οτι τις απογευματινές ώρες αρκετοί επισκέπτες ανηφόρισαν προς το χωριό πλην όμως λίγοι παρέμειναν για χιονοπόλεμο και καφεδάκι, αφού τα προβλήματα στάθμευσης δεν είχαν επιλυθεί.
                                          Αγία Παρασκευή  (Ανδρέα Μουργελά)
                                           Οι γερο πλάτανοι.(Ανδρέα Μουργελά)
                                          Κακολάγκαδο!!!!








                         


                                          Κώστας...Υποψήφιος επίτιμος Δημότης
                                          Χιονισμένος Άραχθος

Δεν υπάρχουν σχόλια: