Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σημείωσε μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνεστίαση της Αδελφότητας Ροδαυγής.


    Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της ετήσιας συνεστίασης της αδελφότητας Ροδαυγής, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 12-02-12 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Δήμου Ηλιούπολης.
    Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε η μαζική προσέλευση των Ροδαυγιωτών και φίλων εξέπληξε ευχάριστα τους...
διοργανωτές αλλά και τον καθένα απο τους παρευρισκομένους ξεχωριστά, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μας προς την αδελφότητα.
    Απο το χωριό η παρουσία των κατοίκων ήταν εντυπωσιακή, αφού με πρωτοβουλία των Συλλόγων διατέθηκε Λεωφορείο, με το οποίο ταξίδεψαν 40 άτομα (συμβολική τιμή κατέβαλαν και οι επιβαίνοντες).
    Η εκδήλωση άρχισε με το Ολυμπιακό καλωσόρισμα..."φίλοι μ καλώς ορίσατε"που έπαιξε η ορχήστρα του κλαρινίστα Βασίλη Γεραγόρη (ο αδελφός του Κώστας  κρουστά,ο Δάμων Ρουτσάκος κιθάρα, ο Βασίλης Αθανασιάς βιολί και ο Χρήστος Πανάγος τραγούδι),η οποία ορχήστρα απέσπασε θετικότατα σχόλια απο φίλους Αθηναίους. Πραγματικά ολοι τους χθες αν και ψιλοάρρωστοι ήταν στην μέρα τους.
    Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος ΔΣ της Αδελφότητας Αλκιβιάδης Γιολδάσης απηύθυνε χαιρετισμό,ευχαρίστησε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα του, ιδιαίτερα τον αποχωρήσαντα πρόεδρο Παύλο Τσάγγα μετά απο 22 χρόνια προσφοράς και ανέφερε τους στόχους και τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ. Επικεντρώθηκε στην βελτίωση της εφημερίδας που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της αδελφότητας και στο να φθάνει σε όλα τα σπίτια, που έχουν σχέση με την Ροδαυγή. Άλλωστε εμφανή σημάδια βελτίωσης της εφημερίδας φάνηκαν  στο τελευταίο τεύχος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροδαυγής  Θεοφάνης Κίτσος.
    Την σκυτάλη πήρε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής, που χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια, παρασύροντας όλους σε ένα πραγματικά υπέροχο γλέντι, που δεν έλεγε να σταματήσει. 
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης και χωριανός μας Ανδρέας Βασιλείου, του οποίου η συνδρομή ήταν ιδιαίτερη,  σύσσωμο το Τοπικό μας Συμβούλιο (Θεοφάνης Κίτσος-Βασίλης Λάμπρης-Βασίλης Πλαστήρας),o Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών Αθήνας Αντώνης Κοντός, ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής Σταύρος Οικονόμου  η Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ελένη Κομζιά και σχεδόν ολόκληρο το ΔΣ του Συλλόγου Σουμεσίου.
    Το http://rodavgiartas.blogspot.com συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας και όλους, όσους  εργάσθηκαν για να επιτευχθεί το χθεσινό αποτέλεσμα και τους εύχεται να έχουν επιτυχίες στους στόχους τους.

    Συνεβη χθες...Στην χθεσινη εκδήλωση συναντήθηκαν μετά απο 30 χρόνια Νονά με την Βαπτιστήρα της.
    Ακολουθούν Φωτογραφίες.
    






    





Δεν υπάρχουν σχόλια: