Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς προβλήματα η πρώτη φάσης της απογραφής για τα προνοιακά επιδόματα

Από το Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Αρταίων κυρίας Βίκυς Βασιλάκη – Μητρογεώργου ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η πρώτη φάση της απογραφής των δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων που πραγματοποιείται μέσω των ΚΕΠ και η οποία αναφέρεται στο.....
χρονικό διάστημα από 01-02-2012 μέχρι 15-02-2012 για τους δικαιούχους των οποίων το επώνυμο ξεκινά από Α έως Ι. Η απογραφή συνεχίζεται από 15-02-2012 μέχρι 29-02-2012 για τους δικαιούχους των οποίων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Ο, και από 01-03-2012 μέχρι 16-03-2012 για τους δικαιούχους των οποίων το επώνυμο ξεκινά από Π έως Ω.

Καλούνται όλοι οι δικαιούχοι να προσέλθουν στα ΚΕΠ για την απογραφή τους. Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών έχει αποστείλει προσωπικές επιστολές στους δικαιούχους, με ενημερωτικό σημείωμα για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο κάθε δικαιούχος, το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και επικυρωμένο αντίγραφο της αναγνωριστικής απόφασης του κάθε επιδοματούχου που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την διενέργεια της απογραφής. Έτσι αποφεύχθηκε η χωρίς λόγο ταλαιπωρία, αφού υπήρξε η σχετική μέριμνα και οι επιδοματούχοι προσέρχονται στο ΚΕΠ σωστά προετοιμασμένοι με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και η διαδικασία ολοκληρώνεται γρήγορα και χωρίς προβλήματα.


Απο arta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: