Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Let`s do it rodavgi!! Εντυπωσιακή εθελοντική συμμετοχή!!

    Με μεγάλη ενεργή συμμετοχή πολιτών και υλική βοήθεια από αυτούς που δεν είχαν χρόνο ή αδυνατούσαν να συμμετάσχουν, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η καθαριότητα στο Χωριό στα πλαίσια της συμμετοχής της ΤΚ Ροδαυγής στην παγκόσμια εθελοντική καμπάνια Let`s do it...
    Συμμετείχαν οι Σύλλογοι του Χωριού,  το Δημοτικό Σχολείο με τον Δάσκαλο του και πολλοί ντόπιοι μαθητές,  που φοιτούν σε άλλα Σχολεία-Γυμνάσια.
    Τα υλικά καθαριότητας (σακούλες,γάντια) χορηγήθηκαν από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας.
    Καθαρίστηκε η 4η Επαρχιακή οδός στα όρια του Χωριού, ο κεντρικός Δημοτικός δρόμος,δρόμοι και μονοπάτια στο πευκοδάσος, οι πηγές κακολάγκαδο και μπέσικο, η παιδική χαρά, η πλατεία και ένα σημείο στο οποίο υπήρχαν μαζεμένα σκουπίδια και άχρηστα υλικά πολλών ετών πριν.
    Επίσης πραγματοποιήθηκε κοπή χόρτων στην παιδική χαρά,  στην πλατεία και φυτεύτηκαν και λουλούδια σε παρτέρι της πλατείας.
    Η ΤΚ Ροδαυγής ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ή βοήθησαν στην παραπάνω προσπάθεια, αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση διότι η φετινή εθελοντική συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από την περυσινή και πλέον  θα ελπίζει  σε σίγουρη επιτυχία παρόμοιων εθελοντικών πρωτοβουλιών της.

    
 






    

Δεν υπάρχουν σχόλια: