Τρίτη 24 Απριλίου 2012

100 θέσεις εργασίας (ΚΟΧ) προκηρύχθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας .

    H Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), ως Δικαιούχος φορέας στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Kοινωφελούς Xαρακτήρα, στην Περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ» του Ε.Π. «Ανάπτυξη.. Ανθρώπινου Δυναμικού», ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (5μηνης διάρκειας), συνολικά εκατό (100) ατόμων για την υλοποίηση του προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 με Συμπράττοντα Φορέα την Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (Ε.Ψ.Ε.Π.) (για την Π.Ε. ΑΡΤΑΣ), ΚΑΛΟΥΔΗ 8β, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, απευθύνοντάς την υπόψη της κας Κωντσαντινίδη Αθηνάς (τηλ. επικοινωνίας: 2651039820). Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
    Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου, εφόσον η ανάρτηση θα είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στον τύπο.
    Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.epsep.gr) γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων > Διαγωνισμός Φορέων > Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).
    Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής καθώς και επιπλέον διευκρινίσεις για απαιτούμενα προσόντα, βαθμολογούμενα κριτήρια και δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι παρέχονται στις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: