Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Let`s do it! Κάνουμε την Ροδαυγή πιο Καθαρή!!!

    Η Τοπική Κοινότητα Ροδαυγής σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους (Ροδαυγής, Γυναικών Ροδαυγής, Σουμεσίου, Φίλων του Άμμου) και με το Δημοτικό Σχολείο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα προβεί σε καθαριότητα του Χωριού από διάφορα σκουπίδια αλλά και απομάκρυνση  πεσμένων...
δένδρων στους αγροτικούς δρόμους.
    Ταυτόχρονα η Κοινότητα συμμετέχει στην εθελοντική διεθνή καμπάνια Let`s do it Greece.
    Το  Let`s do it είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια, που ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαρισθεί από εθελοντές σε μια ημέρα ολόκληρη η Χώρα από κάθε είδους  σκουπίδια.
    Η πρωτοβουλία αυτή είχε τεράστια επιτυχία και από τότε εξαπλώθηκε παγκοσμίως. Φέτος για πρώτη φορά το Let`s do it θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Αττικής "Ώρα για Δράση".
    Η Κοινότητα Ροδαυγής δήλωσε συμμετοχή στην εθελοντική αυτή καμπάνια και προσκαλεί όποιον έχει διάθεση και χρόνο την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 15.00 στην Πλατεία του Χωριού για παραλαβή υλικών καθαριότητας και κατανομή του προσωπικού σε τομέα ευθύνης.
    Θα καθαρισθεί η 4η Επαρχιακή οδός στα όρια του Χωριού, η παιδική χαρά, ο δρόμος του πευκοδάσους,η πηγή στο Κακολάγκαδο και στο Μπέσικο καθώς  και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι.
    Επίσης θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση πεσμένων δένδρων προς Προυνιά, Κρανούλα, Ξηράκι, Καθαροβούνι και θα δράσουμε στον δρόμο από Σουμέσι προς  Παραπόταμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: