Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Στα χώματα της Ροδαυγής για πάντα ο Βασίλης Οικονόμου.

Στο Κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου Ροδαυγής αναπαύεται από χθες η σωρός του Βασίλη Οικονόμου, Προέδρου της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 3 Φεβρ 2020 μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε Νοσοκομείο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με πλήθος κόσμου, που κατέφθασε από πολλές περιοχές να αποχαιρετήσει τον συγγενή και φίλο Βασίλη.
Ανάλογη και η παρουσία Ιερέων και....
Ιεροψαλτών  οι οποίοι εκτός της ιερατικής αποστολής τους τίμησαν με την παρουσία τους και τον αδελφό του Βασίλη,Ιεροψάλτη Σταύρο.
Προεστώτος του Αρχιμανδρίτου Θεολόγου Ντούβαλη, Πρωτοσυγκέλου Ιεράς Μητρόπολης Άρτας, συλλειτούργησαν οι Ιερείς Κωνσταντίνος Πλακιάς, Ιωάννης Λάκκας, Λεωνίδας Καραβάτσος, Γεώργιος Μέγας, Ιωάννης Αναστασίου, Παναγιώτης Ζιανίκας Aθανάσιος Αθανασίου και Γιάννης Καραγιάννης.
Έψαλλαν οι Ιεροψάλτες Χρήστος Χρηστάκης, Γαβριήλ Λεπενιώτης, Ανδρέας Παύλου, Κωνσταντίνος Βεντίστας, Λάμπρος Ζιανίκας, Γιώργος Υφαντής και Βαγγέλης Καραμπάς.
Ο γιος του εκλιπόντα Ιωάννης Οικονόμου συγκίνησε το εκκλησίασμα με τα λόγια, που αφιέρωσε στον αγαπημένο του πατέρα και κλείνοντας προέτρεψε ο κάθε πατέρας να αγαπάει την οικογένεια και τον τόπο  του με έργα και πράξεις όπως ο δικός του πατέρας.
Ακολούθησαν οι επικήδειοι   από τον Θεοφάνη Κίτσο Πρόεδρο της Κοινότητας,  Δημήτριο Φλώρο, Πρόεδρο της Ένωσης Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και από τον Συνταξιούχο Δάσκαλο Παύλο Οικονόμου εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, των Εκπαιδευτικών της ΠΕ Γαλατσίου και σαν φίλος οικογενειακός.
Στην μνήμη του Βασίλη Οικονόμου αντί στεφάνου, τα μέλη της Αδελφότητας (ιδιωτικά) θα προσφέρουν χρηματικό ποσό στην Αδελφότητα Ροδαυγής
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής " Η Αγία Παρασκευή" (από το ταμείο του Συλλόγου) επίσης θα προσφέρει στην Αδελφότητα Ροδαυγής.
Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της Κοινότητας θα προσφέρουν (ιδιωτικά) χρηματικό ποσό στην "Κιβωτό του Κόσμου".
Τέλος και τα μέλη του νεοσύστατου ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών θα προσφέρουν χρηματικό ποσό (ιδιωτικά) στην "Κιβωτό του Κόσμου"
Ακολουθούν οι επικήδειοι:
Του Γιάννη Οικονόμου, γιου του Βασίλη.
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν έχω σκοπό να μακρηγορήσω,  πρώτον επειδή θεωρώ ότι η περίσταση δε σηκώνει πολλά λόγια και δεύτερον επειδή θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη αξία για τον πατέρα μου να μιλήσουν για εκείνον και άτομα εκτός του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω λίγα πράγματα από τα πολλά που πρέσβευε ο πατέρας μου, θα ξεχώριζα τα εξής:
Πρώτα απ'όλα θα ξεχώριζα την αγάπη του για την οικογένειά του. Σε όλη του τη ζωή και ιδιαίτερα τα τελευταία 32 χρόνια, ήταν διαρκώς προσηλωμένος στην εξυπηρέτηση των υπολοίπων μελών της οικογένειας, σε βάρος πολλές φορές του ίδιου του του εαυτού. Δεν δίσταζε ποτέ να βάλει τον εαυτό του και την ικανοποίηση των αναγκών του στη δευτερη, τρίτη, τις περισσότερες φορές δε στην τελευταία θέση, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι ανάγκες των υπολοίπων θα ικανοποιούνταν εγκαίρως.
Δεύτερον, θα ξεχώριζα την αγάπη του για τον τόπο του. Σε όσες χώρες και αν ταξίδεψε, και αυτές ήταν αρκετές, αυτός εδώ ο τόπος  ήταν πάντα στο μυαλό του και στην καρδιά του. Ακόμη και τους τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους η κατάσταση της υγείας του προφανώς δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει, εκείνος ήθελε όσο τίποτα άλλο να βρει την ευκαιρία να επισκεφτεί ξανά τη Ροδαυγή. Τώρα λοιπόν είναι εδώ και εδώ θα μείνει για πάντα.
Εύχομαι λοιπόν σε όλους εσάς τους οικογενειάρχες να αγαπάτε την οικογένειά σας, όχι τόσο στα λόγια, γιατί σε αυτά και ο πατέρας μου συνήθως φειδωλός υπήρξε, αλλά ιδίως στα έργα, με τον ίδιο τρόπο που ο πατέρας μου αγαπούσε τη δική του και σε όλους εσάς τους Ροδαυγιώτες, αλλά και τους μη Ροδαυγιώτες, να αγαπάτε και να προσφέρετε στον τόπο σας. Αυτή είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο πατέρας μου.
Βλέπω ανάμεσά σας φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συχωριανούς, φίλους δικούς μου, φίλους της αδερφής μου, άτομα που ο πατέρας μου γνώρισε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του και πέρασε χρόνο μαζί τους. Είναι μεγάλη μας τιμή που είστε εδώ μαζί μας σήμερα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γι'αυτό. Λυπόμαστε, γιατί ο πατέρας μου δεν κατάφερε τους τελευταίους μήνες να περάσει περισσότερες στιγμές μαζί σας, αλλά δυστυχώς η ανάγκη του ως ασθενής να έχει γαλήνη και να αποφύγει τις συναισθηματικές εξάρσεις δεν επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε ότι θα τον θυμάστε όπως υπήρξε σε όλη τη ζωή του με εξαίρεση αυτούς τους τελευταίους μήνες: αεικίνητος, δραστήριος, έτοιμος να προσφέρει, να βοηθήσει, να δώσει λύσεις. Αυτή την εικόνα του θα κρατήσουμε εμείς και αυτή θα θέλαμε να κρατήσετε κι εσείς.

Καλό ταξίδι πατέρα.

Του Προέδρου της Κοινότητας Ροδαυγής Θεοφάνη Κίτσου.

    Αγαπητέ Βασίλη.
    Στο σύντομο πέρασμα σου από τα επίγεια στα επουράνια θα σε καθυστερήσουμε λίγο. 
    Και αυτό για να πούμε δύο λόγια για τον άνθρωπο Βασίλη, για τον Βασίλη που ζήσαμε και για τον Βασίλη που συνεργαστήκαμε. 
    Μικρό το διάστημα της συνεργασίας μας αλλά αρκετό για συμπεράσματα. 
   Ο Βασίλης γεννήθηκε εδώ στην Ροδαυγή στις 5 Μαρτίου του 1954 και εδώ τελείωσε το Δημοτικό. 
   Φοίτησε τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, εισήχθη με εξετάσεις στο τότε Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς Ιωαννίνων και αποφοίτησε Δάσκαλος. 
   Συνέχισε τις σπουδές του στην Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Διδασκαλείο του παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και απέκτησε μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
   Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ΟΤΕ Άρτας και είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί ενεργά με την νεοσύστατη τότε ποδοσφαιρική ομάδα της Ροδαυγής, συμμετέχοντας και ως Γραμματέας στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο του Χωριού. 
   Ο διορισμός του όμως στην Αθήνα ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήταν η αιτία να μετακομίσει στην Αθήνα. 
   Εκεί γνώρισε την εκπαιδευτικό Βασιλική Παρρά με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ιωάννη και την Μαργαρίτα, πτυχιούχοι Νομικής Σχολής σήμερα και οι δύο. 
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα επισκέπτονταν συνεχώς την γενέτειρα γη και ενδιαφέρονταν για το κάθε τι, που συνέβαινε στο Χωριό. 
   Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα της Αδελφότητας, σε παιδαγωγικά περιοδικά και υπήρξε συγγραφέας παιδαγωγικών βιβλίων. 
    Συμμετείχε ως εισηγητής σε Συνέδρια και ως επιμορφωτής σε ημερίδες και πολυήμερα σεμινάρια. 
Για πολλά χρόνια συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών στην Αθήνα, ως Γραμματέας και ως Πρόεδρος τα τελευταία 4, βάζοντας το δικό του λιθαράκι. 
    Επί προεδρίας του η Αδελφότητα συμμετείχε και στις καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του «Ροδοφέγγαρου» με θέματα πνευματικού, ιατρικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου. 
    Συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο με διάθεση προσφοράς, με αξίες εθελοντισμού, με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Χωριού του, με ανησυχίες για το μαράζωμα της περιοχής, με ανάληψη πρωτοβουλιών για ανάκαμψη και με πολλά άλλα χαρίσματα και προσόντα!! 
    Αυτός ήταν ο Βασίλης!!!! 
   Κ. Βασιλική, αγαπητέ Γιάννη, αγαπητή Μαργαρίτα, φίλε Σταύρο, αγαπητοί συγγενείς, εκ μέρους της Κοινότητας Ροδαυγής δεχθείτε τα συλλυπητήρια μας και σας ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση για να θυμάστε τον άνθρωπο σας. 
   Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της Κοινότητας, αντί στεφάνου, θα καταθέσουν χρηματικό ποσό (ιδιωτικά) στην «κιβωτό του κόσμου» στην μνήμη του με κριτήριο το γεγονός ότι ο Βασίλης …παιδαγωγούσε!!! 
    Αγαπητέ Βασίλη, 
    Το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. 
   Προσευχόμαστε να ταχθείς και να αναπαυθείς εν σκηναίς δικαίων οι δε πύλες του παραδείσου να είναι ορθάνοιχτες. 
    Αιωνία σου η μνήμη!!

Του Αντιπροέδρου Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Παύλου Οικονόμου.

      Αγαπητέ μας Βασίλη,
  Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια σου, συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στη Ροδαυγή της Άρτας Βελλαϊτεςαπ΄όλη την Ελλάδα μαζί με τους συγγενείς σου, τους συγχωριανούς σου ,συναδέλφους εκπαιδευτικούς και φίλους για να αποχαιρετήσουμε. Να αποχαιρετήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν εξαιρετικό δάσκαλο και συνεργάτη, έναν άριστον οικογενειάρχη και έναν πολύ καλό φίλο.
    Πολύ δύσκολη η ώρα και τα λόγια φτωχά Βασίλη, για να αποτυπώσουν την προσωπικότητα και την προσφορά σου αλλά και να απαλύνουν το πόνο από τον πρόωρο χαμό σου.
    Ο Βασίλης Οικονόμου ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η απλότητα, η λιτότητα, η εργατικότητα και το ήθος του.
   Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή και δράση στην εκπαίδευση, στο Συλλόγο των Βελλαϊτών και στους συλλόγους του χωριού του με άπειρες δραστηριότητες πολιτιστικές,κοινωνικές και εκπαιδευτικές.
Βασίλη έφυγες, αλλά άφησες ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου στο Σύλλογο των Βελλαϊτων στην εκπαίδευση και στο χωριό σου.
    Υπηρέτησες με αρχές και αξίες, με ήθος και ευγένεια, με πάθος και αξιοπρέπεια, με εντιμότητα και σεμνότητα, σωστά και αποτελεσματικά την εκπαίδευση.Υποστήριζες με σταθερότητα τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσες.
   Κέρδισες δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων, των συγχωριανών, των φίλων σου.
   O Βασίλης Οικονόμου γεννήθηκε στη Ροδαυγή της ΄Αρτας. Γαλουχημένος από τις αρχές και τις αξίες του ιερέα πατέρα του γράφτηκε και φοίτησε στο Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς Ιωαννίνων. 
    Διακρίθηκε για την επιμέλειά του και για το ήθος του και αξιώθηκε να αποφοιτήσει μετά από έξι χρόνια σπουδές και να υπηρετήσει ως δάσκαλος σε δημόσιο σχολείο. Παντρεύτηκε τη δασκάλα και Σχολική Σύμβουλο Βασιλική Παρρά και απέκτησαν δυο παιδιά το Γιάννη και τη Μαργαρίτα. 
   Είχε την ευτυχία να δημιουργήσει μία καλή και άξια οι­κογένεια, χάρισε και δύο εξαίρετα παιδιά,νομικοί και οι δύο,τα οποία θα συνεχίσουν να τιμούν το όνομά του.
    Μεγάλη η προσφορά σου, Βασίλη στο Σύνδεσμο Βελλαϊτών. Μέλος του Διοκητικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια διακρινόσουν για τη ζωντάνια σου, τις απόψεις σου ,τις καινοτόμες δράσεις σου, τις πρωτοποριακές σου ιδέες. Πάντα είχες κάτι να προσθέσεις για να γίνεται το έργο του Συνδέσμου μας καλύτερο και αποτελεσματικότερο. Φτωχότερος έγινε από σήμερα ο Σύλλογος μας.
    Μεγάλο το έργο του Βασίλη και ως δάσκαλος και ως Δντής Δημοτικού Σχολείου.
Είχαν την τύχη να συνεργαστώ μαζί του, όταν ήταν Δντής στο 11ου Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι το πάθος του για την εκπαίδευση,την εργατικότητά του, τις ιδέες του για ένα σύγχρονο σχολείο αλλά και το χαρακτήρα του και την αγάπη του για τα παιδιά. Κάτω από δύσκολες πολλές φορές συνθήκες πάλευε να δημιουργήσει το σχολείο που ονειρευόταν, ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία ένα σύγχρονο σχολείο, ένα σχολείου δημιουργίας.
   Αλλά και σα Ροδαυγίτης πρόσφερε πολλά. Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδαυγητών οργάνωσε πληθώρα πολιτιστικών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και εξέδωσε εφημερίδα αντάξια επαγγελματικού εντύπου με ποικίλη θεματολογία.Ήταν παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού του. Η παρουσία του δύσκολα θα ξεχαστεί από τους συγχωριανούς του.
    Ο Βασίλης υπήρξε και ένας πολύ καλός φίλος, Ήπιος στο χαρακτήρα, αγαπητός στην παρέα μας, ευαίσθητος, ρεαλιστής, πολύ καλός συζητητής με άποψη, με κρίση και ορθολογισμό. Η παρέα μαζί του ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις καθημερινές έγνοιες και σκοτούρες όλων μας. Θα μας λείψεις αγαπημένε μου φίλε,θα μας λείψεις πολύ.
    Όλα πήγαιναν καλά, Βασίλη, ως τους τελευταίους μήνες που μας γέμισε ανησυχία και θλίψη το πρόβλημα της υγείας σου. 
    Μας λύπησε όλους η δύσκολη προσωπική δοκιμασία της υγείας σου το τελευταίο διάστημα.
    Ένα διάστημα που όμως αξιώθηκες να λάβεις τη βαθειά αφοσίωση και φροντίδα της οικογενείας σου, της συζύγου σου, των παιδιών σου, των συγγενών σου, που με θαυμαστή αντοχή και περίσσευμα ψυχής στάθηκαν πλάι σου αλλά και των φίλων σου που πάντα σε σκεφτόταν και προσευχόταν για την υγεία σου. Ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές αντιμετώπισες τη δοκιμασία σου με καρτερικότητα και αξιοπρέπεια.
    Σοβαρή παρακαταθήκη για τα παιδιά σου και ισχυρή ανάμνηση για όλους εμάς ο χαρακτήρας σου και το ήθος σου .
    Μας άφησες νωρίς αγαπημένε μας φίλε.
   Σε αποχαιρετούμε σήμερα στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Θα σε συνοδεύει η αγάπη της συζύγου σου και των παιδιών σου,ο σεβασμός και η εκτίμηση των συναδέλφων σου και των μαθητών σου, η αγάπη και η απεριόριστη εκτίμηση όλων των Βελλαϊτών, η αγάπη και η απεριόριστη εκτίμηση εμάς των φίλων σου και των συγχωριανών σου . Σε αποχαιρετούμε αλλά δε σε ξεχνάμε. Θα ζεις μέσα μας. Θα ζεις στην καρδιά μας. Στην καρδία και στη σκέψη των δικών σου ανθρώπων και όλων εμάς που είχαμε την τύχη να σε έχουμε φίλο μας.
   Προσευχόμαστε και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να σε αναπαύσει μετά των δικαίων και στη γυναίκα σου και τα παιδιά σου να δίνει υγεία, κουράγιο και δύναμη.
    Καλό ταξίδι Βασίλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.

Του Προέδρου Ένωσης Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων Δημητρίου Φλώρου.

    Κοινός ανθρώπινος κλήρος ο θάνατος, φίλτατε και αδελφέ μας Βελλαΐτη Βασίλη.
  Γεγονός καταλυτικό και μη αναστρέψιμο, που έρχεται αναπάντεχα και πολλές φορές τόσο απρόοπτα και τόσο πρώιμα να κόψει ψυχρά και ανελέητα το νήμα της ζωής μας.
    Ναι, προσφιλέστατέ μας Βασίλη. 
  Όλοι εμείς σήμερα, συναγμένοι χοηφόροι περίγυρα στη σορό σου, σε ξεπροβοδίζουμε στην υπερκόσμια περιπλάνησή σου και Σου καταθέτουμε τη διαβεβαίωσή μας ότι θα ζεις πάντα μέσα στις μνήμες όλων μας, σαν πρότυπο, σαν αξία, σαν οικογενειάρχης, σαν άνθρωπος.
  Δες τώρα περίγυρά σου, με τα υπερκόσμια πλέον μάτια σου, τούτη τη σύναξη τη μεγάλη των ανθρώπων, των προσφιλών σου προσώπων, των συγγενών, των φίλων, των συναδέλφων σου και όλων ημών, που σε γνωρίσαμε, που σ' αγαπήσαμε, που σ' εκτιμήσαμε, που ήρθαμε κοντά σου, όχι από καθιερωμένη τυπικότητα, μήτε από τα επιβαλλόμενα κοινωνικά θέσφατα, αλλά από ενδόμυχη παρόρμηση κινούμενοι. 
  Από περισσή κι ανεπιτήδευτη αγάπη και απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπό σου, στις αρετές και τις αξίες που κοσμούσαν τον χαρακτήρα σου, πού φαίδρυναν κι αγλάϊζαν την προσφορά και τη συνεισφορά σου. 
 Ήσουν πάντοτε τόσο προσιτός, τόσο απλός κι εκδηλωτικός, μετριόφρονας, ανοιχτόκαρδος, εργατικός και τόσο ανθρώπινος, αλλά και τόσο απαραίτητος και χρήσιμος, κοινής αποδοχής και αναγνώρισης. 
   Δεν πρόλαβες όμως να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου, γιατί φαίνεται πως η Λάχεσις βιάστηκε πολύ να κόψει πρόωρα το νήμα της βιολογικής σου πορείας.
  Στη θέση του γήινου σώματός σου θα φυτρώσει τώρα ένας ευοσμότατος και πάντα αειθαλής υάκινθος, μαζί με κίτρινους ασφόδελους, γιατί τίποτε απολύτως δεν χάνεται και τίποτε δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά· και γιατί "χοῦς ἐσμέν καί εἰς χοῦν ἀπελευσόμεθα" άπαντες.
  Και Συ, αλήστου μνήμης Βασίλη, απεκδυμένος πλέον από τα τετριμμένα και τα εφήμερα, ακολουθείς τώρα τις ατέρμονες τροχιές της αιωνιότητας κι εξιχνιάζεις τα μυστικά της υπέρτατης αλήθειας, πορευόμενος "ἐν τόπῳ ἀναπαύσεως, ἔνθα οὐκ ἔστι λύπη οὐ στεναγμός".
   Κι όλοι εμείς, συναγμένοι περίγυρα στο γήινο ακόμη σώμα σου, σου αποθέτουμε στερνό μαξιλάρι την καρδιά μας και την αγάπη μας, μαζί με το ανθρώπινο και ασυγκράτητο συναισθηματικό μας ξεχείλισμα καθώς και με τα βουβά μας δάκρυα.
   Ως πρόεδρος της Ένωσης Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων, σου απευθύνω εκ μέρους όλων των αποφοίτων Βελλαϊτών το ύστατο χαίρε και το "γαῖαν ἔχοις ἐλαφράν". 
Παράλληλα εκφράζουμε στην οικογένειά σου τα πιο βαθιά μας και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας, αλλά και την υπόσχεση ότι θα θυμούμαστε πάντα τον αδελφό μας Βελλαΐτη Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: