Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Έφυγε απ τη ζωή ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ροδαυγής Βασίλης Οικονόμου.

Σήμερα το πρωί έφυγε απ τη ζωή ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ροδαυγιωτών Αθηνών, Βασίλης Οικονόμου του Ιωάννη και της Αρετής μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε Νοσοκομεία των Αθηνών. Γεννήθηκε στη Ροδαυγή στις 05 Μαρτίου 1954 και εκεί τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Αφού ......
φοίτησε τις πρώτες τάξεις Γυμνασίου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων εισήχθη και αποφοίτησε Δάσκαλος από το τότε Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς Ιωαννίνων. Συνέχισε τις σπουδές του στην Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Διδασκαλείο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών και έκανε μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
   Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ΟΤΕ Άρτας. Ταυτόχρονα ασχολήθηκε ενεργά με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Ροδαυγής, ( με την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Χωριού) του οποίου διετέλεσε  Γραμματέας.
   Στη συνέχεια διορίστηκε στην Αθήνα ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την εκπαιδευτικό Βασιλική Παρρά, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά τον Ιωάννη και την Μαργαρίτα, απόφοιτοι Νομικής σήμερα.
   Κατά την παραμονή του στην Αθήνα επισκέπτονταν συνεχώς την γενέτειρα γη και ενδιαφέρονταν για το κάθε τι που συνέβαινε στο Χωριό.
  Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα της Αδελφότητας, σε παιδαγωγικά περιοδικά και υπήρξε συγγραφέας παιδαγωγικών βιβλίων.
   Συμμετείχε ως εισηγητής σε Συνέδρια και ως επιμορφωτής σε  ημερίδες και πολυήμερα σεμινάρια.
Για πολλά χρόνια συμμετείχε στο Διοικητικό της Συμβούλιο της Αδελφότητας Αθηνών ως μέλος και ως Πρόεδρος τα τελευταία τέσσερα (4) βάζοντας το δικό του λιθαράκι.
   Επί προεδρίας του η Αδελφότητα συμμετείχε και στις καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του "Ροδοφέγγαρου" με εκδηλώσεις πνευματικού, ιατρικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.
   Δυστυχώς, δεν ολοκλήρωσε το έργο του καθόσον ..άλλαι αι βουλαί του Κυρίου.
   Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12,00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ροδαυγής και η ταφή στο Κοιμητήριο Αγίου Νικολάου.
  Το http://rodavgiartas.blogspot.com εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: