Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Μια μπουγάδα αλοιώτικη!!

 
Πιστοί όπως κάθε χρόνο, στο ραντεβού έτσι και φέτος οι μικροί καλλιτέχνες της Ροδαυγης βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού για να δημιουργήσουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν, στα πλαίσια του καλλιτεχνικού εργαστηρίου που είχε στηθεί για δυο μέρες από τη Γωγώ Μπαρτζωκα. Το εργαστήρι λειτουργεί για....
Τρίτη συνεχή χρονιά και είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις "Ροδοφέγγαρο" του Πολιτιστικού Συλλόγου
   Το θέμα φέτος ήταν τα αποτυπώματα. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ, μουτζουρώθηκαν, αντάλλαξαν καλλιτεχνικές απόψεις και άφησαν τα αποτυπώματα τους στο χαρτί. 
Στη συνεχεία δοκιμάστηκαν στην τεχνική stencils φτιάχνοντας το καθένα το δικό του μπλουζάκι.         Εξίσου σημαντική ήταν η συμμετοχή των μεγάλων που βοήθησαν με ενθουσιασμό κι έγιναν παιδιά δίπλα στα παιδιά τους 
  Η έκθεση-άπλωμα των έργων των παιδιών έγινε το απόγευμα της δεύτερης ημέρας, όπου τα παιδιά παρέλαβαν και φόρεσαν τα μπλουζάκια τους. 
  Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μιρέλα Ζιώγα για τη συνεχή προσφορά της, την παραδοσιακή ταβέρνα ΡΟΔΑΥΓΗ, που μας παρείχαν τα τραπεζάκια και τις καρέκλες και ειδικά την κ. Βαγγελιώ  για τα όμορφα κεκάκια της . 
  Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, που έκαναν πιο εύκολη την διεξαγωγή της όμορφης αυτής δράσης. 
  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για της επόμενη χρονιά με νέες ίδιες και δράσεις.
της Ζωής Μπαρτζώκα.












Δεν υπάρχουν σχόλια: