Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Γλυκόλαλο το Καμπαναριό μας!!!


Το  Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, αποδέχθηκε οικονομική προσφορά τριών χιλιάδων διακοσίων (3.200,00) ευρώ, των χωριανών μας Γιώργου Δημόπουλου του Λάμπρου και της συζύγου του Σταυρούλας  και τοποθέτησε επιπλέον δυο καμπάνες στο υπάρχον καμπαναριό με τους ανάλογους μηχανισμούς κρούσης. Έτσι οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις νέες γλυκόλαλες καμπάνες και αυτοί που αρέσκονται στο να ακούν τον....
απλό παραδοσιακό τρόπο, πάλι θα είναι εφικτό, αρκεί να υπάρχει κάποιος την κατάλληλη στιγμή να  κτυπήσει την παλιά καμπάνα.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.                                       
          ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΣ
   Σήμερα στις 23 Αυγούστου 2017, ημέρα Τετάρτη ο κ. Γεώργιος Δημόπουλος του Λάμπρου και η σύζυγος του Σταυρούλα Δημοπούλου του Σοφοκλέους μετά από συζήτηση με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής σχετικά με τις ανάγκες του Ναού, αποφάσισαν εις μνήμη των προγόνων τους και ιδιαιτέρως της μητέρας αυτού Δημητρούλας Δημοπούλου να
                                                             Δ Ω Ρ Ι Σ Ο Υ Ν
το ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων (3.200,00) ευρώ για την τοποθέτηση δυο καμπανών στο υπάρχον καμπαναριό και τριών αυτόματων μηχανισμών κρούσης (σφυριά) των τριών συνολικά καμπανών.
   Το συνολικό έργο θα στολίσει την εκκλησία του Χωριού μας τόσο οπτικά όσο και «ηχητικά» δεδομένων των επιλογών των πολλών ήχων κρούσης όπως πχ: απλός, πανηγυρικός, Αγιορείτικος κλπ.
Επίσης οι μηχανισμοί θα διευκολύνουν το κτύπημα ακόμη και με τηλε εντολή μέσω κινητού τηλεφώνου.
   Η Εκκλησιαστική Επιτροπή ομόφωνα, με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη αποδέχθηκε τη γενναιόδωρη προσφορά τους και  τους ευχαριστεί θερμά  για τη σημαντική τους πρωτοβουλία.
Εύχεται το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν κι άλλοι χωριανοί και φίλοι ο καθένας με τη δύναμη του. 
     Η Αγία Παρασκευή και ο Κύριος να τους χαρίζει υγεία, ψυχική, πνευματική, και σωματική αντοχή, να αναπαύσει εν ειρήνη τις ψυχές των κεκοιμημένων αγαπημένων τους προγόνων.
                                                                               Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                         Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: