Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Πρωτάθλημα Τάβλι των Μερακλήδων στην Ροδαυγή! Νικητής ο Ροδαυγιώτης Θανάσης Αράπης.

Το Πρωτάθλημα τάβλι των Μερακλήδων Περιφέρειας Άρτας διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής τις απογευματινές ώρες του διημέρου 2 και 3 Αυγούστου στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της..... Ροδαυγής.
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Σαράντα τέσσερις (44) παίκτες διαγωνίστηκαν σε τετράδες από τις οποίες προκρίθηκαν οι δυο πρώτοι σε αγώνες μεταξύ όλων των παικτών της τετράδας. Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκαν αγώνες νοκ άουτ και στον τελικό προκρίθηκαν οι Θανάσης Αράπης από την Ροδαυγή και ο Δημήτρης Ψυχογιός από τον Βαθύκαμπο Κεντρικού. Μίλησε η έδρα δηλαδή  αφού και οι δυο που συμμετείχαν στον τελικό κατάγονται από την παλαιά Νησίστα!!!
   Νικητής αναδείχτηκε ο Θανάσης Αράπης με σχετική ευκολία 5-1 όπως μαρτυράει και το σκορ. Στην τρίτη θέση ο Παύλος Στέφου και τέταρτος ο Κώστας Ντούβαλης. Την οχτάδα συμπλήρωσαν ο Γρηγόρης Βλάρας, ο Δημήτρης Κωστούλας, ο Κώστας Πλαστήρας και ο Χαράλαμπος Παπακωνσταντίνου.
   Οι απονομές έγιναν αργά το βράδυ από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ροδαυγής Θεοφάνη Κίτσο, ο οποίος πρότεινε την εκ νέου φιλοξενία του επόμενου πρωταθλήματος στην Ροδαυγή, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρία Παπαβασιλείου τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Σταύρο και από τον εκπρόσωπο των Μερακλήδων Γιάννη Ευθυμίου. Τα έπαθλα ήταν χρηματικά, γεύματα στις ταβέρνες του Χωριού, τσίπουρο και τάβλι.
   Οι Μερακλήδες ευχαρίστησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής για την άψογη οργάνωση, τους χορηγούς (Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής, Ταβέρνα Αθήναιον, ταβέρνα Ροδαυγή και Θεοφάνη Κίτσο). Επίσης ευχαρίστησαν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Τριάδος Σουμεσίου για την διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων και τον Λευτέρη Βασιλείου για την μεταφορά τους.




























Δεν υπάρχουν σχόλια: