Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ο Θωμάς Ραφαήλ Κολιός το Βραβείο κατοίκων Κερασίτσας.

Την περασμένη Κυριακή 13 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ροδοφέγγαρου 2023, με την απονομή του βραβείου ολοκλήρωσε την όλη διαδικασία απονομής του βραβείου των κατοίκων του Οικισμού Κερασίτσας Ροδαυγής, στον πρώτο επιτυχόντα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δημότη Ροδαυγής και... Πιστιανών.
Το βραβείο είναι χρηματικό και αντιστοιχεί σε πεντακόσια (500) ευρώ. Απονεμήθηκε στον Θωμά Ραφαήλ Κολιό του Γεωργίου και της Λαμπρινής Θεοδωράκη, ο οποίος πέτυχε ως πρώτος και σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την απονομή πραγματοποίησαν η εκπρόσωπος των κατοίκων του οικισμού κ Ρένα Αράπη και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Παπαβασιλείου, η οποία διάβασε και επιστολή των κατοίκων του Οικισμού.
Ο Θωμάς Ραφαήλ Κολιός για την βράβευση του ευχαρίστησε τους κατοίκους του Οικισμού Κερασίτσας, το Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής και την οικογένεια του για την αμέριστη βοήθειά της στην εκπλήρωση του στόχου του , που δεν ήταν άλλος από την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή
Η Ιστοσελίδα συγχαίρει τον Θωμά Ραφαήλ!








Δεν υπάρχουν σχόλια: