Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Γυναικών έκοψε την πίτα του. Απολογισμός και Αρχαιρεσίες την επόμενη Κυριακή.

Το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "Αθήναιον" και στον κατάμεστο διαμορφωμένο κλειστό  χώρο ο Σύλλογος Γυναικών Ροδαυγής έκοψε την πίτα του.Ο Ιερέας Λάμπρος Φλιτούρης ( ο Πατήρ Αθανάσιος απουσίαζε στο εξωτερικό) ευλόγησε την πίτα και στη συνέχεια....
μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. 

Το φλουρί κέρδισε η Παναγιώτα Ζώη που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες στον Σύλλογο και ευχαρίστησε τα μέλη του για την πολυετή προσφορά τους, Σύμβουλοι της Κοινότητας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρήστος Αλεξίου, το μέλος του ΔΣ των "Φίλων του Άμμου" Χρήστος Θεοχάρης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεντρικού Κώστας Γιώτης.
Ο Σύλλογος σε όλους πρόσφερε καφέ ή αναψυκτικό και ταυτόχρονα αρκετοί τακτοποίησαν την ετήσια συνδρομή τους.
Έγινε γνωστό επίσης ότι την ερχόμενη Κυριακή 02 Φεβρουαρίου από ώρα 10,30 έως και 13,30 στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Ροδαυγής θα παρουσιαστεί ο Διοικητικός απολογισμός για έγκριση και θα ακολουθήσουν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όσες Κυρίες επιθυμούν να είναι υποψήφιες να το δηλώσουν μέχρι και την Παρασκευή (20,00) στα μέλη του απερχόμενου ΔΣ:
Ευδοξία Σπύρου 6945309990
Μαίρη Πλαστήρα 6972677940 και 
Μαρίτσα Αλεξίου 6930901298.
Τέλος με απόφαση του ο Σύλλογος Γυναικών θα ενισχύσει με χρηματικό ποσό την οικογένεια που τις προάλλες καταστράφηκε η κτηνοτροφική της μονάδα από εκδήλωση πυρκαγιάς.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: