Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος!!!

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όπως πάντα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής έκοψε την βασιλόπιτα στο "καφέ ψησταριά Ροδαυγή". Είχε προηγηθεί ο Εκκλησιασμός των πιστών και το καφεδάκι τους στα Καταστήματα του Χωριού. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Ο εφημέριος Π. Αθανάσιος ευλόγησε την βασιλόπιτα και....
  μετά τις ευχές του για καλή χρονιά, προέτρεψε  για αγάπη και ομόνοια τους κατοίκους.

Κομμάτια πίτας δόθηκαν στην Εκκλησία, στην Κοινότητα, στους Συλλόγους , στην Αδελφότητα, στους απόδημους και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Οι αντιπρόσωποι των φορέων ευχήθηκαν και από την Αδελφότητα βγήκε η είδηση της δικής της κοπής της πίτας ότι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και μάλιστα βράδυ. Επίσης μας υπενθύμισε  ο κ. Μάνος την υποχρέωση μας για την συνδρομή της εφημερίδας μιας και η εκτύπωση της είναι πολυδάπανη.
Τα δώρα κέρδισαν οι παρακάτω:
Βασίλης Μπάζος  μια κατσαρόλα προσφορά του Συλλόγου. η κ. Ρούσκα Γκρηγκόροβα μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχειο Rouista Tzoumerka Resort προσφορά του Ξενοδοχείου και η κ. Ελευθερία Μήτσιου γεύμα τεσσάρων ατόμων στο "καφέ ψησταρια Ροδαυγή" προσφορά του Καταστήματος.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: