Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Έτοιμα τα εκλογικά τμήματα στη Ροδαυγή.

Αναρτήθηκε η εγκύκλιος της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, που περιλαμβάνει στοιχεία για την κατάρτιση εκλογικών τμημάτων και καταλόγων.

Σύμφωνα με αυτή.... καθορίστηκαν τα εκλογικά μας τμήματα και ήδη τοποθετήθηκαν οι κάλπες και τα παραβάν από συνεργείο του Δήμου.
Έτσι σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου θα είναι το 76ο Εκλογικό τμήμα και θα ψηφίσουν οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους Ροδαυγής, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Α εως και ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.
Το 77Α θα λειτουργήσει σε αίθουσα Κοινοτικού Καταστήματος (Αναμονή Ιατρείου) και θα ψηφίσουν οι εκλογείς, για Περιφερειακές Εκλογές και Ευρωεκλογές, των οποίων  το Επώνυμο αρχίζει από Κωσταγιάννη Χρυσαυγή  έως και το Ω.
Το 77Β θα είναι σε αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος (Σύλλογο Γυναικών) και θα ψηφίσουν οι εκλογείς για Κοινοτικές και Δημοτικές εκλογές των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Κωσταγιάννη Χρυσαυγή έως και το Ω.
Τέλος το 78ο Εκλογικό Τμήμα θα λειτουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο Σουμεσίου και θα ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στον Συνοικισμό Σουμέσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: