Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Let's do it Ροδαυγή!! Το ΕΓΩ έγινε ΕΜΕΙΣ!!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια καθαριότητα της Κοινότητας Ροδαυγής, με την σύμπραξη του Δήμου Αρταίων,  στα πλαίσια της συμμετοχής τόσο του Δήμου όσο..
και της Κοινότητας στην παγκόσμια εθελοντική οργάνωση Let’s do it.
Καθαρίστηκαν δρόμοι (δημοτικοί και ο περιφερειακός) από σκουπίδια και άχρηστα υλικά, δύο σκουπιδότοποι ο ένας στην περιοχή "μπιστούρα" και ο άλλος στο κακολάγκαδο και η πέτρινη βρύση στο κακολάγκαδο. Φυτεύτηκαν δένδρα και περιφράχτηκαν στην περιοχή «χαλιάς». Καλλωπίστηκαν τα παρτέρια κατά μήκος του πλακόστρωτου δρόμου και φυτεύτηκαν  λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά. Επίσης ομάδα 15 ανδρών (κατά βάση κυνηγοί) καθάρισε αγροτικούς δρόμους από Ξηράκι προς Κρανούλα και από Λάψαινα προς Καθαροβούνι.
Στην δράση συμμετείχε και το  1ο Σύστημα προσκόπων Άρτας. Καθ όλη την διάρκεια της δράσης παρόντες ήταν, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ξηροβουνίου κ. Γιώργος Καραγιώργος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεανώ Γραμματικού και Κώστας Ζέρβας.
Στους συμμετέχοντες δόθηκε καπελάκι προσφορά του Δήμου με το λογότυπο "Δήμος Αρταίων – Let’s do it Greece " (λόγω της μεγάλης συμμετοχής δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν) . Προσφέρθηκαν χυμοί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, νερά από την ψησταριά «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» και σουβλάκια από τους συμβούλους της Κοινότητας.
Η Κοινότητα Ροδαυγής ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αρταίων, την εθελοντική οργάνωση Let’s do it, το ΚΤΕΛ Άρτας για την δωρεάν μεταφορά των προσκόπων, το κατάστημα " Άνθη- Φυτά Τασούλας Σίντου- Κίτσου" για την προσφορά όλων των λουλουδιών, τους τοπικούς Συλλόγους και κυρίως όλους τους συμμετέχοντες με οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω δράση.











Δεν υπάρχουν σχόλια: