Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζονται τα έργα στο Ξηράκι Ροδαυγής. Εκκενώθηκε προληπτικά κατοικία. Συνεχής Φωτογραφική ενημέρωση!!!!

   
Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην πολύπαθη περιοχή "Ξηράκι Ροδαυγής" από την εταιρεία "ΗΛΙΟΧΩΡΑ ΑΕ". Όπως είναι πλέον γνωστό η Περιφερειακή οδός " Άρτα - Ροδαυγή - Γέφυρα Πλάκας" στον οικισμό Ξηράκι είναι κλειστή από 03 Σεπτ. 2014 και εκτελούνται εργασίες κατασκευής οπλισμένου....
τοιχώματος με σιρματοκιβώτια (ζαρζανέτια) και στραγγιστήρια σύμφωνα με γεωτεχνική μελέτη και νέα πίστωση 290.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια Ηπείρου.
 Με την έναρξη των παραπάνω εργασιών υπήρξε νέα καθίζηση του εδάφους και για λόγους ασφαλείας η ΠΕ Άρτας αναγκάσθηκε να εκκενώσει προληπτικά την διπλανή κατοικία στις 12-09-2014.
     Οι κάτοικοι παρά την ταλαιπωρία τους ελπίζουν σε οριστική επίλυση του προβλήματος οι δε ντόπιοι επιμένουν στην ανεύρεση του νερού στην υπάρχουσα υδρομάστευση ( όχι μόνο την υπερχείλισης αυτής) και οδήγηση αυτού στο πλησιέστερο τεχνικό αφού το θεωρούν υπεύθυνο για τις κατά καιρούς καθιζήσεις.
    Να τονίσουμε την καθημερινή σχεδόν παρουσία των υπευθύνων Υπαλλήλων των Τεχνικών υπηρεσιών και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ψαθά.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: