Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρώτο κουδούνι κτύπησε!!Πρόβλημα η μεταφορά των μαθητών.

   
Το πρώτο κουδούνι κτύπησε στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ροδαυγής. Νωρίς το πρωί μαθητές, γονείς και δάσκαλοι έδωσαν το παρόν και ο Εφημέριος πατήρ Αθανάσιος Αθανασίου συνεπικουρούμενος από τον Πατέρα Ιωάννη Παπαδημητρίου τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε προσωπικά, αλλά μετέφερε και... τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμού για δημιουργική και με υγεία χρονιά.
    Κανονικά μοιράστηκαν τα βιβλία.
    Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ροδαυγής Θεοφάνης Κίτσος, ο οποίος πέρα από τις ευχές του μετέφερε και την δυσάρεστη (προσωρινά;;) είδηση από την ΠΕ Άρτας, για το γεγονός ότι ο διαγωνισμός για την μεταφορά των μαθητών από και προς, Σκούπα, Σουμέσι και Πιστιανά, απέβη άκαρπος. Θα ακολουθήσει από την Περιφέρεια Ηπείρου διαγωνισμός- πρόσκληση για ιδιώτες σε δέκα (10) μέρες περίπου και αν και πάλι δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος δυστυχώς η μεταφορά των μαθητών θα γίνει με ευθύνη των γονέων και θα τους καταβάλλεται η προβλεπόμενη χιλιομετρική αποζημίωση.
    Επιπλέον πρόβλημα μεταφοράς αντιμετωπίζουν οι δύο μαθήτριες από Σκούπα και Σουμέσι αφού ο επαρχιακός δρόμος θα παραμείνει κλειστός στη θάση Ξηράκι μέχρι τις 03 Οκτ. 2014 και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο και παραπάνω ταλαιπωρία για τα οποία οι Υπηρεσίες ζητούν την κατανόηση τους.
    Καλή Σχολική Χρονιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: