Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Διανομή δωρεάν τροφίμων !

Μοιράστηκαν τρόφιμα σήμερα (μακαρόνια-τυριά) στους κατοίκους της Ροδαυγής από την Αντιδήμαρχο κ. Βίκυ Βασιλάκη και δύο υπαλλήλους του Τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας.
    Δικαιούχοι του προγράμματος..
δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που υλοποίησε ο Δήμος μας, ήταν συνολικά 46 οικογένειες, στις οποίες δεν δόθηκε το λάδι και θα δοθεί όταν παραληφθεί από τον Δήμο.
    Υπενθυμίζεται ότι φέτος το πρόγραμμα απευθύνονταν σε απόρους ολόκληρου του Δήμου,  τα κριτήρια διαφοροποιήθηκαν (μειώθηκε το ετήσιο εισόδημα, συνυπολογίσθηκε  και το τεκμαρτό)  και γι αυτό πολλοί έμειναν με το παράπονο, οι δε εγκρίσεις ή απορρίψεις δικαιούχων έγιναν αυτόματα από το Υπουργείο Οικονομικών.
    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, που διέθεσαν την αίθουσα (έβρεχε συνεχώς) και για την βοήθεια που προσέφεραν. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον χωριανό μας κ. Λάκη Διαμάντη, που διέθεσε αφιλοκερδώς το κλειστό φορτηγάκι του για την μεταφορά των τροφίμων από την Άρτα και βοήθησε στην φόρτωση τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια: