Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Διάλογος για τις Δημοτικές Εκλογές!!

   
Όλο και περισσότερο απασχολούν τους τοπικούς φορείς οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές . Για τον λόγο αυτό την 4η Ιανουαρίου2014 σε Κοινοτική αίθουσα μετά από πρόσκληση και οργάνωση του Τοπικού Συμβουλίου συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν αρκετοί κάτοικοι και όλοι οι τοπικοί φορείς. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν «Οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου σε σχέση με το Χωριό. Προβληματισμοί-ανταλλαγή απόψεων».
    Στην συζήτηση που ακολούθησε.. αποφεύχθηκε η ονοματολογία τόσο των υποψηφίων Δημάρχων όσο και των υποψηφίων Συμβούλων (Δημοτικών-Τοπικών).
    Το θέμα στο οποίο επικεντρώθηκε η συζήτηση ήταν η επιλογή, ο αριθμός και τα προσόντα των υποψηφίων. Προτάθηκε οι υποψηφιότητες να είναι λίγες αλλά δυνατές και τα προσόντα των υποψηφίων να είναι η θέληση για προσφορά, η διάθεση χρόνου, η αποδοχή, η μόρφωση και η δυνατότητα πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες.
    Αποφασίστηκε η συγκέντρωση να επαναληφθεί τέλος Ιανουαρίου με αυτοπροτάσεις και προτάσεις υποψηφίων. Επίσης να εκδοθεί ανακοίνωση για ενημέρωση των κατοίκων του Χωριού.
Για όλα τα παραπάνω υπήρχε ομόφωνη συμφωνία και η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΣΤΗ ΡΟΔΑΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ.
ΣΚΟΠΟΣ: ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΣ.
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: