Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Αδελφότητα μας προσκαλεί!!!!!!


   
Το ΔΣ της αδελφότητας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της  στην ετήσια συνεστίαση με παραδοσιακό γλέντι και τη συμμετοχή της κομπανίας του συγχωριανού μας Ηλία Θ. Πλαστήρα, που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβ 2013, ώρα 12:30, στην... ταβέρνα/αίθουσα εκδηλώσεων «Το στέκι της γεύσης» ( Τηλ. 210 –2840555), Λεωφ. Κύμης και Σκουφά 30 στο Νέο Ηράκλειο(δίπλα από το Super Market Βασιλόπουλος). Η ταβέρνα διαθέτει επαρκή χώρο στάθμευσης  και η οδική πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη και μπορεί να γίνει:
  α. Από την έξοδο 10 της Αττικής οδού για Λεωφόρο Κύμης ή μέσω της Λεωφ. Κύμης  από Μαρούσι-Πεύκη με κατεύθυνση το Γαλάτσι και αφού περάσουμε πάνω από την Αττική οδό,  στρίβουμε δεξιά  στο πρώτο φανάρι(οδός Κολοκοτρώνη) και αμέσως δεξιά.
  β. Από τη Λεωφόρο Κύμης, με κατεύθυνση προς Μαρούσι-Πεύκη, 400μέτρα μετά τη γέφυρα της γραμμής του ηλεκτρικού και λίγο πριν φθάσουμε στη γέφυρα πάνω από την Αττική οδό, στρίβουμε  αριστερά στο φανάρι(οδός Κολοκοτρώνη) και αμέσως δεξιά.
  γ. Η ταβέρνα απέχει 600 περίπου μέτρα από το σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ» του Ηλεκτρικού, μέσω της Λεωφόρου Κύμης(στρίβουμε αριστερά στο φανάρι στην οδό Κολοκοτρώνη).  
  Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 20€ το άτομο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα ποτά και το κρασί. Ο χορός είναι ελεύθερος. Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι 12 Φεβ 2012 στα μέλη του ΔΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: