Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Στον Γιάννη Παν. Πλαστήρα το Βραβείο Δασκαλάκη!

    Την Κυριακή 29 Ιουλίου στην πλατεία της Ροδαυγής και με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου απονεμήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ και ΜΙΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ στον πρώτο επιτυχόντα(Δημότη Ροδαυγής) σε πανεπιστήμιο το σχολικό έτος...
2010-2011, το οποίο αντιστοιχεί σε 500,00 ευρώ.
    Το βραβείο απονεμήθηκε στον Γιάννη Παν. Πλαστήρα, ο οποίος πέτυχε στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης με βαθμό πρόσβασης 18.47. Επικράτησε της Χριστίνας Αριστ. Σφήκα που πέρασε στην Νομική Σχολή Κομοτηνής με βαθμό πρόσβασης 18.37.
    Ο Γιάννης Π. Πλαστήρας γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1993 στη Λιβαδειά όπου και κατοικεί μόνιμα η οικογένειά του. Στη Λιβαδειά τελείωσε το 7ο Δημοτικό Σχολείο , το 3ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο . Σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης έδειξε επιμέλεια , υπομονή και επιμονή και είχε πάντα πολύ καλά αποτελέσματα . Η επιμέλεια και η συστηματική δουλειά τον οδήγησαν στο να αριστεύσει και στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 18625 μόρια και βαθμό πρόσβασης 18,47 και να εισαχθεί στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .
    Παράλληλα με το σχολείο ασχολήθηκε και με το άθλημα που αγαπάει πολύ , το ποδόσφαιρο . Έπαιξε από μικρός στην α΄ τοπική κατηγορία της Βοιωτίας χωρίς να σταματήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τις Πανελλήνιες εξετάσεις . Και στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα ,παίζοντας πια στην ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων.
    Επέλεξε να είναι δημότης Ροδαυγής, γιατί από μικρός έχει δεθεί με τον τόπο καταγωγής του πατέρα του ,τον οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς.
   Το βραβείο στον επιτυχόντα απένειμε ο Ιερέας του Χωριού Πατήρ Αθανάσιος Αθανασίου και το χρηματικό ποσό παρέδωσε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Αδελφότητας Αλκιβιάδης Γιολδάσης. Η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα  γλυκών από την οικογένεια του Γιάννη.








1 σχόλιο:

ΤΑ21ΜΗΛΟΥ είπε...

Περασα απο το χωριο σας πριν λιγες μερες και κυριολεκτικα ενιωσα να "καθαριζομαι μεσα-εξω", απο την εκκλησια της Αγ. Παρασκευης, τη θεση του Νεκροταφείου και την ευγένειά σας. Μα...
Με ολο το σεβασμο,
Γιατι, καλοι μου ανθρωποι, αυτου του μαγικου χωριου να εχουν τοποθετηθει τα μεγαφωνα πανω στο σωμα της μαγικης εκκλησιας σας με αυτο τον βάναυσο τροπο;;;;;;;;