Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

«Αν-αιμία»!! Φειδωλή ήταν φέτος η προσφορά αίματος στη Ροδαυγή..

    Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες στην προγραμματισμένη ετήσια αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στη Ροδαυγή την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012, για την προσφορά τους αυτή η οποία αποτελεί.. πράξη ανθρωπιάς, πράξη ζωής και πραγματικής αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τους συγχωριανούς μας.
    Ο αριθμός των ατόμων που έδωσαν αίμα για την Τράπεζα αίματος που διατηρεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής στο Νοσοκομείο της Άρτας ήταν μικρότερος του αναμενόμενου. Επίσης, ένα ποσοστό προσήλθε για προσφορά αίματος, αλλά δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατή η αιμοδοσία τους για διάφορους λόγους (φαρμακευτική αγωγή, πίεση, ξενύχτι, ποτό κλπ) και έτσι ο αριθμός ανήλθε μόλις στους δέκα (10 )αιμοδότες.
    Ο αριθμός των αιμοδοτών ήταν μικρός, οι ανάγκες όμως αίματος είναι μεγάλες, αφού πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στον Σύλλογό μας για μια φιάλη αίματος.
    Θυμίζουμε δε ότι:
1ον. Ο Σύλλογός μας είναι υποχρεωμένος να καλύπτει πρώτα τις ανάγκες των αιμοδοτών και των οικογενειών τους και ύστερα τις ανάγκες των άλλων συγχωριανών. Βασική προϋπόθεση των παραπάνω αποτελεί η επάρκεια αίματος στην Τράπεζά μας.
  2ον . Όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να προσέλθει στο Γ. Νοσοκομείο Άρτας να δώσει αίμα και να δηλώσει ότι το προσφέρει στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

                                              ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: