Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αναβάθμιση Αγροτικού Ιατρείου Ροδαυγής.Κανονικά η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση!

    Από την 1η Ιουνίου στο Αγροτικό Ιατρείο Ροδαυγής εφαρμόζεται κανονικά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Είχε προηγηθεί (από τον Απρίλιο)η εγκατάσταση ασύρματου δικτύου και σύνδεση με το διαδίκτυο. Επίσης την 31η Μαΐου παρελήφθησαν από το.... Νοσοκομείο Άρτας τα απαραίτητα υλικά (ηλεκτρονικός υπολογιστής, εκτυπωτής).
    Ο πρόσφατα τοποθετηθείς Αγροτικός Ιατρός Κώστας Μητσοκάλης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση και τον εξοπλισμό του Ιατρείου, αφού επιθυμεί να έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία.
    Σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα γίνεται προσπάθεια ανεύρεσης καρδιογράφου και συντήρηση των υπαρχόντων υλικών. 
    Για τις ανάγκες του Ιατρείου αγοράσθηκε ψυγείο με οικονομική συμμετοχή των Συλλόγων του Χωριού (Σύλλογος Ροδαυγής, Γυναικών,Σουμεσίου, Φίλοι του Άμμου) και των δυο Εκκλησιαστικών Συμβουλίων (Αγίας Παρασκευής, Αγίας Τριάδος).
    Με ενέργειες του Γιατρού θα αντικατασταθούν οι κενές με πλήρεις φιάλες οξυγόνου, θα ανανεωθεί και θα αυξηθεί το επιδεσμικό-φαρμακευτικό υλικό, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται κάποια έκτακτα περιστατικά υγείας.
    Τέλος το τηλέφωνο του Γιατρού θα βρίσκεται γραμμένο έξω από το Ιατρείο για χρήση από κάποιον που θα έχει ανάγκη καθ όλο το εικοσιτετράωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: