Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Εκδόθηκαν χρηματικοί κατάλογοι χώρων ταφής.

Μετά από σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων, προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων, από την Κοινότητα Ροδαυγής γίνονται γνωστά τα παρακάτω:
    Ολοκληρώθηκε από τις...... αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, η καταγραφή των χώρων ταφής για τα τρία Κοιμητήρια της Κοινότητας μας και έχει διενεργηθεί και η αντιστοίχηση με τους υπόχρεους καταβολής του δικαιώματος χρήσης ή ανανέωσης αυτών.
    Ορισμένοι χώροι ταφής δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθούν.
   Επίσης ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης χρηματικών καταλόγων και έχουν αποσταλεί ειδοποιητήρια καταβολής αντίστοιχων ποσών στους υπόχρεους για τα έτη 2016 έως 2020.
  Ενδεχομένως να υπάρχουν διαφορές μεταξύ καταγεγραμμένων χώρων ταφής και υπόχρεων καταβολής αντίστοιχων δικαιωμάτων.
   Η ορθή αποτύπωση και η καταβολή των αντίστοιχων δικαιωμάτων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία καθώς τα τέλη αυτά είναι ανταποδοτικά και επιστρέφουν στους δημότες με την μορφή καλύτερων υπηρεσιών στα Κοιμητήρια.
   Η πληρωμή των δικαιωμάτων μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους,
      α. στο ταμείο του Δήμου,
    β. με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου, που διατηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς (ο τρόπος αυτός μέσω άλλης Τράπεζας επιβαρύνεται με έξοδα προμήθειας) και
      γ. στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας στον Αμμότοπο.
   Για απορίες και διευκρινήσεις να απευθύνεστε στον Πρόεδρο και στους Συμβούλους της Κοινότητας και για διορθώσεις ή ταυτοποιήσεις άγνωστων μέχρι τώρα ταφείων στην Δημοτική Υπάλληλο κ. Βασιλική Νάστου (τηλ. 2683360015) στον Αμμότοπο, έδρα της ΔΕ Ξηροβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: