Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Επίσκεψη Δημάρχου στη Ροδαυγή!

Την Κυριακή 30 Αυγούστου το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Παννέτα, επισκέφτηκαν την Ροδαυγή, στα πλαίσια τακτικών επισκέψεων σε Κοινότητες του Δήμου.
Εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και... κατά τη διάρκεια του καφέ αντάλλαξαν απόψεις και δέχθηκαν αιτήματα από δημότες. Στη συνέχεια παρακολούθησαν και συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας. Στην συνεδρίαση είχαν προσκληθεί και οι Πρόεδροι των Συλλόγων.
Με την έναρξη του Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος ενημέρωσε τους Συμβούλους για τρέχοντα θέματα όπως για την πορεία των έργων που εκτελούνται (ανάπλαση πλατείας, γεώτρηση), την δημοπρασία των γηπέδων και για την εγκατάσταση του εργολάβου στην περιοχή πριν την βόρεια είσοδο στην Αγία Βαρβάρα (βρύση Μανέικη).
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο, οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων στην δυτική πλευρά του οδοστρώματος (Βάιος Μάνος, Ιωάννης Βασ. Μάνος και Βασίλης Μάνος του Αθανασίου) παραχωρούν έκταση τους για την ασφαλέστερη κατασκευή του έργου. Ο Πρόεδρος και ο Δήμαρχος τους συνεχάρη για την πράξη τους.
Ο Δήμαρχος στην παρέμβαση του υποσχέθηκε την πλακόστρωση του δρόμου από το υψος της εισόδου στην πλατεία (έλατος) έως τα όρια παρέμβασης του έργου της ανάπλασης, την πρόσβαση προς τον Ιερό Ναό και την τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την οργάνωση του Πανελληνίου αγώνα ποδηλασίας Γυναικών, που θα διεξαχθεί την 5η Σεπτεμβρίου και θα έχει εκκίνηση το κέντρο του Χωριού. Οι ποδηλάτισσες θα κινηθούν προς Αγία Βαρβάρα και ακολούθως προς Άρτα επί της επαρχιακής οδού.
Θα χρειαστεί ικανός αριθμός εθελοντών για τον έλεγχο και την ασφαλή διέλευση των ποδηλάτων στα όρια ευθύνης της Κοινότητας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για το συνεχές και αποτελεσματικό ενδιαφέρον, το οποίο μεταφράζεται σε έργα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: