Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Πρόταση για αξιοποίηση Λίμνης Πουρναρίου.

Η «Αξιοποίηση της Τεχνητής Λίμνης Φράγματος Πουρναρίου και της παραλίμνιας ζώνης, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη του τόπου ως έναν νέο φυσιολατρικό- τουριστικό προορισμό» ήταν το θέμα της συνάντησης, που διοργάνωσε η Ομάδα Πολιτών για την.... Αξιοποίηση της Παραλίμνιας περιοχής Φράγματος Πουρναρίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.
   Στη συνάντηση προσκλήθηκαν και συμμετείχαν στην πλειοψηφία τους οι Πρόεδροι των κοινοτήτων της παραλίμνιας ζώνης, καθώς και οι πολιτιστικοί και άλλοι Σύλλογοι της περιοχής. Παραβρέθηκαν εξάλλου, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Άρτας, ενώ τον πρόεδρο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Χουλιάρας.
   Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων τον παρευρισκομένων, οι οποίοι κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις για την αξιοποίηση της περιοχής, οι οποίες καταγράφηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή της Ομάδας Πολιτών, ώστε να συνοψιστούν σε ένα υπόμνημα και να υποβληθούν στην Περιφέρεια και τους Δήμους της παραλίμνιας ζώνης.
Κείμενο Σοφίας Αναγνωστάκη μέλους συντονιστικής επιτροπής.
Φωτογραφίες Αντώνη Κοντού.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: