Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο Στέλιος Σύρρος το βραβείο των κατοίκων Κερασίτσας.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής " Η Αγία Παρασκευή" ολοκλήρωσε με την απονομή, την διαδικασία του βραβείου που απονέμεται από τους κατοίκους Κερασίτσας στον πρώτο επιτυχόντα, δημότη Ροδαυγής και.... Πιστιανών.
Το βραβείο απονεμήθηκε στον φοιτητή Στυλιανό Σύρρο του Ιωάννη και της Χαράς Καλλιμογιάννη, ο οποίος πέτυχε και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  Το βραβείο είναι χρηματικό και αντιστοιχεί σε τετρακόσια (400) ευρώ. Το παρέδωσε συγκινημένη η κ. Ρένα Αράπη, η οποία συνεχάρη τον φοιτητή.
  Ο Στέλιος Σύρρος για την βράβευση του, ευχαρίστησε τους κατοίκους Κερασίτσας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Επίσης την οικογένεια του για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στην εκπλήρωση του στόχου, που σ αυτή την περίοδο δεν ήταν άλλος από την εισαγωγή στην παραπάνω Σχολή.
Την λιτή εκδήλωση, λόγω των συνθηκών και των μέτρων της πανδημίας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος και ο Σύμβουλος Κώστας Μπόμπολης.









Δεν υπάρχουν σχόλια: