Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτο κουδούνι με αγιασμό και ευχές.

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ροδαυγής από τον Ιερέα Αθανάσιο Αθανασίου με την  παρουσία γονέων και συγγενών.

Στους μαθητές και δασκάλους ευχήθηκαν, με εγκύκλιο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και.....
Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Εφημέριος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.
Τα βιβλία θα δοθούν αύριο στους μαθητές οπότε και ξεκινάει κανονικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με νεοτοποθετηθέντα δάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκόκα.
Τελικά το Νηπιαγωγείο Ροδαυγής δεν θα λειτουργήσει μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επειδή φοιτούσε μόνο μία μαθήτρια. Στο Δημοτικό φοιτούν δέκα (10) μαθητές.
Στο τέλος του αγιασμού και στην αυλή του Σχολείου, μαθήτρια γιόρτασε τα γενέθλια της προσφέροντας τούρτα και αναψυκτικό. Ξεχωριστή στιγμή όταν ο δάσκαλος με την κιθάρα του συνόδευσε τα παιδιά στο τραγούδι των γενεθλίων.
Την περασμένη Κυριακή επισκέφθηκε το χώρο του Σχολείου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Σφήκας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας παρουσία της νηπιαγωγού κ. Δήμητρας Ζήκου. Δρομολογήθηκαν άμεσες εργασίες συντήρησης του κτιρίου της τουαλέτας και του περιβάλλοντα χώρου.










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάσει νόμου απαγορεύεται να φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών στο διαδίκτυο!

Η Ροδαυγή Άρτας είπε...

Ζήτησαν οι γονείς να αναρτηθούν οι φωτογραφίες όπως και στην εφημερίδα. Να τα καλύψω τα πρόσωπα αλλά γράψτε μου σας παρακαλώ το νόμο που απαγορεύει τις φωτογραφίες παιδιών με συγκατάθεση.