Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Καθιέρωση Βραβείου "Κατοίκων Συνοικισμού Κερασίτσας Ροδαυγής".

Καθιερώνεται από φέτος (φοιτητικό έτος 2017-2018) Βραβείο "Κατοίκων Συνοικισμού Κερασίτσας Ροδαυγής" και θα απονέμεται σε εισαχθέντα σε Πανεπιστήμιο με το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης, από εγγεγραμμένους στις Τοπικές Κοινότητες Ροδαυγής και Πιστιανών του....
Δήμου Αρταίων. Θα είναι αξίας τετρακοσίων (400,00) ευρώ. Διευκρινίζεται ότι εκτός διαδικασίας επιλογής θα είναι ο μαθητής απ τη Ροδαυγή που εισήχθη πρώτος σε Πανεπιστήμιο αφού σ αυτόν απονέμεται, πλέον της δεκαετίας, το βραβείο «Τηλέμαχου και Μίνας Δασκαλάκη»
Το βραβείο αυτό θεσπίζεται από μόνιμους και ξενιτεμένους Κερασιώτες, που όλοι φέρουν το επώνυμο «Αράπης» εις μνήμη των προγόνων τους. 
Οι κάτοικοι της Κερασίτσας, θέλουν να τιμήσουν με τον τρόπο αυτό τους προγόνους τους, για την προσφορά τους στο χωριό, την σκληρή και έντιμη εργασία, θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον στους απογόνους και στη Ροδαυγή και τα Πιστιανά γενικότερα. 
Η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων και καλής συνεργασίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής «Η Αγ. Παρασκευή», ο οποίος αναλαμβάνει και την διαδικασία απονομής του βραβείου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: