Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

4 Μαρτίου στο "ΤΙΤΑΝΙΑ" ο Χορός της Αδελφότητας. Μέχρι 28 Φεβρ οι δηλώσεις συμμετοχής.

Η Αδελφότητα Ροδαυγής μας προσκαλεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" στην Αθήνα, για τον ετήσιο χορό της και την κοπή πίτας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή στα μέλη του ΔΣ, μέχρι την 28η Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της....Αδελφότητας είναι η παρακάτω:
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ροδαυγής καλεί κάθε Ροδαυγιώτη, οπουδήποτε και αν βρίσκεται,  να δώσει το παρόν στον ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει στις 4 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ , Πανεπιστημίου 52 και ώρα 11.30 έως 18.00. Είναι μία εκδήλωση η οποία αφορά κάθε Ροδαυγιώτη και η παρουσία του θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Με δεδομένο ότι η εκδήλωση αυτή γίνεται μία φορά το χρόνο, ας φροντίσουμε όλοι μας να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να δώσουμε το παρόν. Είναι ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα περιβάλλον με φίλους και γνωστούς που μας συνδέουν πολλά και να γυρίσουμε στο χρόνο πίσω, συζητώντας και αναπολώντας το παρελθόν.
 Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης και την αποφυγή κάθε προβλήματος, σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018. Το Δ.Σ.  θα κάνει ό, τι το καλύτερο μπορεί να γίνει για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. Βοηθήστε μας κι εσείς, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας. Θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα στους νέους του χωριού να δώσουν το παρόν για τους οποίους έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα. Θα υπάρχει ευχάριστο και άνετο περιβάλλον, πλούσιο φαγητό(μπουφές), ποτό, γλυκό, αναψυκτικό, δημοτική ορχήστρα, καθώς και άλλες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
                                                                 Με εκτίμηση
                                                                     Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: