Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

O Peter και η Juliette στην Ροδαυγή για την εικοστή επέτειο του γάμου τους!!

Οι Ελβετοί  και επίτιμοι Δημότες μας  Peter Balzarini και η Juliette Landlot από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του Χωριού μας,  την 23η Ιουλίου 2013 στην ταβέρνα της πλατείας της Ροδαυγής, γιόρτασαν την εικοστή επέτειο του γάμου τους.Πριν δέκα χρόνια γιόρτασαν την επέτειο στο Χωριό, πριν είκοσι χρόνια τέλεσαν τον γάμο τους στο Χωριό, ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ροδαυγή, αφού την θεωρούν Χωριό τους και οι κάτοικοι τους θεωρούν και τους  δέχονται  ως δικούς τους και ως.....
ξεχωριστούς φίλους.
    Προσκεκλημένοι τους ήταν διακόσια πενήντα (250) άτομα περίπου, κυρίως κάτοικοι  του Χωριού, ο Μουσικός Σύλλογος  ”ΟΡΦΕΑΣ “ Αγρινίου και φίλοι τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ελβετίας.
    Πριν το γλέντι τελέσθηκε Εσπερινός και αρτοκλασία στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής όπου έψαλε η Χορωδία του Μουσικού  Συλλόγου εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους.
    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας καλωσόρισε τους επισκέπτες και την Συνάδελφο του Πρόεδρο Mirjiam Muller-Bodmer  του Χωριού Meggen Ελβετίας, ευχόμενος στο ζευγάρι  και την τριακοστή επέτειο να την γιορτάσουν στην Ροδαυγή.
    Ο Πρόεδρος του  Μουσικού Συλλόγου Αγρινίου (ΟΡΦΕΑΣ) Θέμος Γαμβρούλης αναφέρθηκε εκτός των άλλων,  στην τυχαία γνωριμία τους  με τον Peter σε Ευρωπαϊκό Χορωδιακό φεστιβάλ στην Βέρνη το 2007 και από τότε διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας, αγάπης και επικοινωνίας.
    Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Ροδαυγής αφού αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά τους στο Χωριό, απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου στον  Peter  και  την  Juliette αναμνηστική Πλακέτα. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Συλλόγου Ροδαυγιωτών Β. Αμερικής ο Κώστας Αράπης. Τέλος Ο Σύλλογος Γυναικών Ροδαυγής   και οι προσκεκλημένοι πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στο  ζευγάρι.
    Ακολούθησε φαγοπότι και χορός που γι αυτόν φρόντισε η κορυφαία παραδοσιακή ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα, η οποία κατέπληξε και τους επισκέπτες,  ιδιαίτερα τον Μουσικό Σύλλογο Αγρινίου.











Δεν υπάρχουν σχόλια: