Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία το φετινό Αντάμωμα και η κοπή της Πίτας της Αδελφότητας.

Μετά την επιτυχημένη επάνοδο του επί χρόνια καθιερωμένου Ανταμώματος της Αδελφότητας Ροδαυγής πέρυσι, η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες! Σύμμαχος ο καλός για την... εποχή καιρός και η εντυπωσιακή “πανσέληνος του χιονιού” έφεραν περισσότερο κόσμο από πέρυσι στον φιλόξενο χώρο του Tennis Club στο Χαλάνδρι. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την παραδοσιακή ορχήστρα του Βασίλη Γεραγόρη, που τον πλαισίωναν ο Κώστας Κωσταγιώργος στο βιολί, ο Δαμιανός Ρουτσάκος στο λαούτο, ο Κώστας Γεραγόρης στα κρουστά και ο Πέτρος Πανάγος στο τραγούδι. Απόλαυσαν το πολύ καλό φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση του καταστήματος, συζητώντας με συγχωριανούς και φίλους της Ροδαυγής και ανταποκρίθηκαν με  μεγάλη επιτυχία στη λαχειοφόρο με τα πλούσια δώρα.
   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς, εκτός από τον πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Σπύρο Μάνο, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδαυγής κ. Γεώργιος Μάνος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής κ. Μαρία Παπαβασιλείου και ο εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής κ. Αντώνης Κοντός. Εκ μέρους των Φίλων του Άμμου παρέλαβε κομμάτι από την πίτα ο κ. Κώστας Σταύρου και η κ. Ρένα Αράπη ως εκπρόσωπος των γυναικών Ροδαυγής. Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε δώρο από το κατάστημα Καραγιάννης Home, κέρδισε η νεαρή Ζωή Μάνου. Το 1ο δώρο της λαχειοφόρου (ακτοπλοϊκό ταξίδι στην Ιταλία για 2 άτομα με αυτοκίνητο και καμπίνα από την Anek Lines) κέρδισε ο Αλέξανδρος Σφήκας.
    Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ευχαριστεί θερμά όλους τους Ροδαυγιώτες και φίλους που παρευρέθηκαν στο φετινό Αντάμωμα. Εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους ταξίδεψαν από τη Ροδαυγή, την Ήπειρο και άλλες περιοχές για να βρεθούν μαζί μας, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και όλους τους εκπροσώπους των Φορέων που παρευρέθηκαν, καθώς και το πλήθος των νέων που τίμησαν την εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστεί τους χωριανούς μουσικούς για το κέφι που έδωσαν στην εκδήλωση, τους υποστηρικτές μέσω των οποίων εξασφαλίστηκαν πλούσια δώρα, καθώς και τον χώρο για την άψογη φιλοξενία.
   Με γνώμονα το καλύτερο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
   Κείμενο Ελένης Παπαβασιλείου.
 Οι φωτογραφίες είναι της Αδελφότητας όπως έχουν αναρτηθεί σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: