Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Βραδιά Εθελοντών Εκδηλώσεων Κάστανου!

  Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Οκτ. 2022 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η Αγία Παρασκευή" θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές του 5ου δρόμου και της 12ης Γιορτής Κάστανου τους.... προσκάλεσε για καφέ και φαγητό.
  Στην ταβέρνα "Αλωάδες" παραβρέθηκαν περίπου σαράντα (40) εθελοντές, κυρίως τοπικά ή πλησίον διαμένοντες, σε κλίμα ικανοποίησης για την επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων του κάστανου. Εκπροσώπησαν και αυτούς που για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούσαν να παρευρεθούν.
   Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ Μαρία Παπαβασιλείου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε για την προσφορά τους  τόσο αυτούς όσο και τους απόντες. Ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τριημέρου τα οποία ήταν ιδιαίτερα θετικά για τον Σύλλογο και ανοίγει έτσι ο δρόμος για την εκπλήρωση των στόχων του Συλλόγου που δεν είναι άλλοι από την επέκταση του Λαογραφικού Μουσείου και η δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου - Βιβλιοθήκης.
   Σύντομους χαιρετισμούς και ευχαριστίες απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ Γιώργος Μάνος και η Γραμματέας κ Μαρία Μπίμπα.
    Τοποθετήσεις φορέων και εθελοντών δεν ήταν στο πρόγραμμα της βραδιάς.
    Προσφέρθηκαν καφέδες, αναψυκτικά φαγητά και ποτά.
    Και του χρόνου!








Δεν υπάρχουν σχόλια: