Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η Πινελόπη Νικάκη και ο Γιάννης Κορδής το βραβείο Κατοίκων Κερασίτσας.

Την περασμένη Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η Αγία Παρασκευή" ολοκλήρωσε την διαδικασία απονομής του βραβείου, που απονέμεται από τους κατοίκους του οικισμού Κερασίτσας Ροδαυγής, στον πρώτο επιτυχόντα σε Πανεπιστήμιο, δημότη Ροδαυγής ή Πιστιανών.
Το βραβείο φέτος απονεμήθηκε σε δύο φοιτητές αφού η διαφορά των μορίων εισαγωγή τους... ήταν ελάχιστη. Έτσι βραβεύτηκε ο Γιάννης Κορδής του Σταματίου και της Αλεξάνδρας Πλαστήρα, για την εισαγωγή του στο τμήμα Μάρκετιγκ και Επικοινωνίας του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από την Ροδαυγή και η Πινελόπη Νικάκη από τα Πιστιανά για την εισαγωγή της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠ Θεσσαλονίκης.
Το βραβείο είναι χρηματικό και αντιστοιχεί σε τριακόσια (300) ευρώ στον καθένα. Η απονομή έγινε από την κ. Ρένα Αράπη, η οποία συνεχάρη τους φοιτητές και τους ευχήθηκε καλές σπουδές.
Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες των φοιτητών προς τους κατοίκους της Κερασίτσας και προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο που είχε την ευθύνη της οργάνωσης.








Δεν υπάρχουν σχόλια: