Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Αθλητικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Οι αθλητικές δραστηριότητες του φετινού καλοκαιριού, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και επιμελήθηκε όπως κάθε χρόνο ο Χωριανός μας γυμναστής Χρήστος Ζαρκάδας, ξεκίνησαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου με αγωνίσματα και αθλητικά παιχνίδια στην πλατεία του Χωριού, με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας από 3 εως 14 ετών. Συνεχίστηκαν την επομένη με ποδηλατοβόλτα σε διάφορα σημεία του Χωριού ανάλογα με την ηλικία και τελείωμα στην πλατεία για τα... ποδηλατοπαιχνίδια.
Την Δευτέρα 16 Αυγούστου διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ 3χ3 για μικρούς και μεγάλους στο γήπεδο της πλατείας και την επομένη το τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Πιστιανών με την συμμετοχή 3 ομάδων στους μικρούς και 4 ομάδων στους μεγάλους, που προέρχονταν από τα Χωριά Ροδαυγή, Πιστιανά και Πλατανούσσα..
Οι αθλητικές δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 18 Αυγούστου με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και με συμμετοχή 65 παιδιών όλων των ηλικιών. Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία. Στόχος του παιχνιδιού αλλά και όλης της διοργάνωσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά την φύση, να αγαπήσουν το περιβάλλον, να εξερευνήσουν διάφορα σημεία του Χωριού και να διασκεδάσουν όλα μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: