Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο τέχνης του Συλλόγου.

Με ενθουσιασμό για την εικαστική δράση και αποτέλεσμα τη γνώση μέσα από το βίωμα, δημιουργήθηκαν  τριάντα πέντε (35) έργα από μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ζωγραφικής, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής "Η Αγία Παρασκευή" και.... επιμελήθηκε η εικαστικός Σοφία Μπόμπολη
Στο τριήμερο διεξαγωγής του σεμιναρίου έγινε εισαγωγή στον κόσμο του σχεδίου και του χρώματος στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και διάδραση στον Άραχθο ποταμό με μια εγκατάσταση εμπνευσμένη από το φυσικό τοπίο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή ανατολή, από ειδυλλιακό τοπίο του Χωριού,  με το άκουσμα φλογέρας και την εικαστικό Σοφία Μπόμπολη να αφηγείται "την τέχνη με τα μάτια της ψυχής" από το βιβλίο της  ΝΗΡΟΝ ΥΔΩΡ, εκδόσεις οξυγόνο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στον ίδιο χώρο απένειμε Βεβαιώσεις Συμμετοχής.
   Δημιουργοί και επισκέπτες της έκθεσης, που στήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΙΝ της Αγίας Παρασκευής, ανέδειξαν και απόλαυσαν τις ομορφιές της Ροδαυγής μας, μέσω της τέχνης.
    Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο και στην Χωριανή μας εικαστικό Σοφία.





Υλικό και φωτογραφίες εικαστικού Σοφίας Μπόμπολη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: