Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Προγράμματα Αγροτικής Εστίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών ΔΕ Ξηροβουνίου του Δήμου Αρταίων 0494 για το έτος 2023, εγκρίθηκαν τα παρακάτω προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ):

1) Πρόγραμμα................

κοινωνικού τουρισμού 6ήμερων διακοπών (5 διανυκτερεύσεις)

2) Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού μόνο για συνταξιούχους, οι οποίοι ταυτόχρονα με τις μέχρι έξι (6) ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και 5 απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας.

3) Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχους του ΛΑΕ, τα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις μέχρι και δεκαέξι (16) ημέρες (15 διανυκτερεύσεις).

4) Εκδρομικό πρόγραμμα με τετραήμερες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις)

5) Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων

6) Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου

7) Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε τρίτεκνες μητέρες και πολύτεκνες μητέρες που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις .

    Οι αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα υποβάλλονται από την Τρίτη 06/06/2023 μέχρι τη Δευτέρα 26/6/2023 ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ σε οποιοδήποτε ΚΕΠ προσκομίζοντας:
1)Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής του (ΑΜΚΑ), καθώς και των προστατευομένωνμελών του (π.χ. βεβαίωση ΑΜΚΑ κ.λπ.) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) ασφαλισμένου ή συνταξιούχου {για όσους δικαιούχους έχουν Αριθμό Μητρώου}.
2) Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας.

Πληροφορίες στο ΚΕΠ τηλ.2683360016

Δεν υπάρχουν σχόλια: