Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ενημέρωση και οδηγίες στους γονείς των μαθητών για την πανδημία.

Με πρωτοβουλία του Δασκάλου του Δημοτικού Σχολείου Ροδαυγής κ. Ιωάννη Νικολάτου, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτ. 2020, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους γονείς των μαθητών του Σχολείου, σχετική με οδηγίες και μέτρα προστασίας για την... πανδημία COVID 19.
   Η ενημέρωση έγινε με τηλεδιάσκεψη από το Δημοτικό Σχολείο Γραμενίτσας (συμμετείχε και το Σχολείο Κυψέλης), στα πλαίσια των προβλεπόμενων δράσεων ενημέρωσης εκπαιδευτικών και γονέων, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας.
   Παραβρέθηκαν όλοι οι γονείς και είχαν την ευκαιρία στο τέλος της ενημέρωσης να ενημερωθούν  από τον Δάσκαλο για θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και στην συνεργασία τους για το καλό των μαθητών.
   Επίσης τους έκανε γνωστή την πρόθεση του για σχεδιασμό και εκτύπωση ημερολογίων 2021 από το Σχολείο. Οι γονείς αποδέχτηκαν την πρόταση και γενικά δείχνουν εντυπωσιασμένοι από την παιδαγωγική συμπεριφορά του νέου δασκάλου των παιδιών τους όσο και για τις πρωτοβουλίες του, που στόχο έχουν την ασφάλεια και την δημιουργική παραμονή των μαθητών στο Σχολείο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: