Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτο κουδούνι με ομαλές και ιδιαίτερες συνθήκες.

Κτύπησε το πρώτο κουδούνι για φέτος στο Δημοτικό μας Σχολείο και όλα κύλησαν ομαλά. Ο νέος Δάσκαλος φρόντισε να τελεστεί ο αγιασμός στην αυλή του Σχολείου όπως και η παράδοση των βιβλίων. Ταυτόχρονα δόθηκαν οδηγίες σε γονείς και μαθητές σχετικές με.... την πανδημία. Υπήρξε και ευχάριστη είδηση αφού από φέτος θα διδάσκονται οι μαθητές Αγγλικά στο Σχολείο και Γυμναστική για πρώτη φορά.
Η έναρξη της χρονιάς ξεκίνησε με τον αγιασμό, που τέλεσε ο εφημέριος Πατήρ Αθανάσιος βοηθούμενος από τον Ψάλτη και Πρόεδρο της Κοινότητας Θεοφάνη Κίτσο. Ο Πατήρ Αθανάσιος αφού ευχήθηκε για καλή σχολική χρονιά διάβασε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου.
Στη συνέχεια ο Δάσκαλος του Σχολείου κ. Γιάννης Νικολάτος, οποίος εντυπωσίασε με την μεθοδικότητα και την οργάνωση της τελετής, απευθύνθηκε σε μαθητές και γονείς ενημερώνοντας τους για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και για διδακτικά θέματα.  Φυσικά ευχήθηκε σε όλους καλή εκπαιδευτική χρονιά!!!
Πριν την τελετή ο πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρήστος Σταύρος, πρόσφερε στον Δάσκαλο για την βιβλιοθήκη του Σχολείου το λεύκωμα, που επιμελήθηκε πρόσφατα με τίτλο "Ροδαυγή, ένα ταξίδι στο χθες".
Το https://rodavgiartas.blogspot.com/ εύχεται υγεία και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά!







Δεν υπάρχουν σχόλια: