Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης Δημοτικής οδού στον οικισμό Ροδαυγής.

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου αποκατάστασης και βελτίωσης της Δημοτικής οδού εντός του οικισμού Ροδαυγής. Συγκεκριμένα στη θέση της πηγής "Μανέικα" μετά την βόρεια είσοδο, πλησίον της Αγίας Βαρβάρας.
Το έργο συνολικού... ποσού 170.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από Δημοτικούς πόρους ΣΑΤΑ με 110,000 ευρώ και από το πρόγραμμα ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου με 60.000 ευρώ.
Θα καθαιρεθούν υπάρχοντα τοιχία με εμφανή ρήγματα, που κλίνουν προς την πλευρά του οδοστρώματος, θα κατασκευαστούν νέα τοιχία, ρείθρα και τεχνικό για την διευθέτηση των ομβρίων υδάτων αλλά και αυτών της πλησίον υπάρχουσας  πηγής. Θα ασφαλτοστρωθεί το σημείο του κυρίως έργου και άλλα ογδόντα (80) μέτρα επί πλέον για την βελτίωση της δημοτικής οδού προς το κέντρο.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοφάνης Κίτσος, ευχαριστεί και δημόσια τους Βάϊο Μάνο, Γιάννη Βασ. Μάνο και Βασίλη Αθαν. Μάνο, οι οποίοι για το συμφέρον του Χωριού και των συνανθρώπων τους, παραχώρησαν έκταση της ιδιοκτησίας τους στο σημείο επέμβασης του έργου αφιλοκερδώς.
Επίσης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου ζητάει την κατανόηση των κατοίκων για το γεγονός ότι για λόγους ασφαλείας ο συγκεκριμένος δρόμος θα παραμείνει κλειστός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: