Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στον κατάλογο Clarivate Analytics ο Γιάννης Λάμπρης!

Νέα διάκριση για τον συμπατριώτη μας Γιάννη Λάμπρη, Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας για την καταχώρηση του στον κατάλογο Clarivate Analytics, κατηγορία των διεπιστημονικών πεδίων και τομέων, (https://hcr.clarivate.com/#freeText%3Dlambris). 
Ο σχετικός κατάλογος των ερευνητών, που το έργο τους χρησιμοποιείται πιο συχνά σε διεθνείς μελέτες και.....
εργασίες ("The Highly Cited Researchers") συντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Clarivate Analytics με στοιχεία από την ερευνητική βάση δεδομένων Web of Science.
   Συγκεκριμένα, από το συνολικό αριθμό των επιστημόνων, οι 4.000 κατατάσσονται σε 21 συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία και τομείς και οι 2.000 στην κατηγορία των διεπιστημονικών πεδίων και τομέων. 
   Τα στοιχεία αφορούν στην περίοδο 2006-2016 και προκύπτουν από 140.990 επιστημονικά άρθρα και εργασίες μεγάλης απήχησης και ευρύτατης επίδρασης σε μεταγενέστερες μελέτες.
   Κάθε μία από αυτές τις ερευνητικές εργασίες κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των άρθρων με τον μεγαλύτερο αριθμό αναφορών από τρίτους επιστήμονες.
   Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα καθώς πολύ λίγοι ερευνητές κερδίζουν αυτή τη διάκριση αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν περίπου 9 εκατομμύρια επιστήμονες στο όλο τον κόσμο. 
   Το http://rodavgiartas.blogspot.com/εκφράζει τα συγχαρητήρια του. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: