Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Με επιτυχία και κέφι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας.

Στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από την Αδελφότητα Ροδαυγής την Κυριακή το μεσημέρι 4 Μαρτίου.
Σε αυτό το αντάμωμα παραβρέθηκαν πολλοί........  Ροδαυγιώτες και φίλοι της Ροδαυγής, σε μια ευρύχωρη αίθουσα, με ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, πλούσιο μπουφέ, ποτά και γλυκά. 
  Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Βασίλης Οικονόμου καλωσόρισε τους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την υποστήριξη, που παρέχουν τόσο στην Αδελφότητα όσο και στην έκδοση της εφημερίδας. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θεοφάνη Κίτσο για το εκλεκτό τσίπουρο που έστειλε στην εκδήλωση, καθώς και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής Χρήστο Σταύρου για την παρουσία του στο αντάμωμα εκτιμώντας παράλληλα την πλούσια δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό. Ο τελευταίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό επισημαίνοντας τη σημασία του ετήσιου ανταμώματος, που έχει επικοινωνιακό, πολιτιστικό και πατριωτικό χαρακτήρα. Μετέφερε τους χαιρετισμούς και την αγάπη των μελών του Δ.Σ. και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και τις κοινές εκδηλώσεις με την Αδελφότητα στη Ροδαυγή.
Ο Β. Οικονόμου επίσης διάβασε επιστολή του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στην εκδήλωση και υποσχέθηκε στήριξη στην Αδελφότητα. Ευχαρίστησε ακόμα τη Βασιλική Ευαγγ. Πλαστήρα για το δώρο που προσφέρει κάθε χρόνο από το κατάστημα της, στον τυχερό της Βασιλόπιτας, που φέτος ήταν η Παναγιώτα Μάνου (σύζυγος Ταξιάρχη), τον Γιάννη Αράπη, που παραβρέθηκε για ακόμα μία φορά (από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας) και για την προσφορά ενός γουρουνόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Παύλου Οικονόμου
Ακολούθησαν 5 χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας, του σωματείου προστασίας ελληνικών παραδοσιακών χορών ΑΣΚΑΥΛΟΣ.
Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη Αικατερίνη (Ρένα) Αράπη για την πολυετή προσφορά της στην Αδελφότητα, από της ιδρύσεως της έως σήμερα (40 χρόνια). Η τιμηθείσα με συγκίνηση ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για την αναγνώριση της προσφοράς αυτής. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι και χορός με παραδοσιακή ζωντανή μουσική μέχρι τις βραδινές ώρες και με ξεκίνημα το καγκελάρι.











Δεν υπάρχουν σχόλια: