Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση της “ Νέας Οδού ΑΕ”. Αποδεκτό το αίτημα πρόσθεσης σημαντικών προορισμών στον Α/Κ Αμμοτόπου.

Η “ Νέα Οδός ΑΕ” απάντησε στην απόφαση του Συμβουλίου της Τοπ. Κοινότητας Ροδαυγής, που της είχε κοινοποιηθεί και στο αίτημα της να προστεθεί στην πινακίδα εξόδου της Ιόνιας Οδού στον Α/Κ Αμμοτόπου ο προορισμός «Τζουμέρκα»,  κάνει αποδεκτό το αίτημα της τοποθέτησης επιπλέον προορισμού προς....
«Τζουμέρκα» στον Α/Κ Αμμοτόπου επί του αυτοκινητοδρόμου καθώς και μετά την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο, όπου και θα προστεθούν επιπλέον σημαντικοί προορισμοί.
    Σχετικά με το αίτημα της για την τοποθέτηση επί του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού πινακίδων για χώρους τουριστικού ιστορικού ενδιαφέροντος η εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ έχει συνδράμει για τη δημιουργία ιστοσελίδας (www.diazoma.gr), όπου ήδη προβάλλονται χώροι αντίστοιχου ενδιαφέροντος. Επίσης η Εταιρεία σε συνεργασία με τα Υπουργεία Πολιτισμού, Θρησκείας – Θρησκευμάτων και Πολιτισμού – Αθλητισμού θα εκπονήσει  στο άμεσο μέλλον μελέτη τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων με αναγραφή κατευθύνσεων για περιοχές μεγάλου τουριστικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να τοποθετηθούν σε κατάλληλα σημεία στο Έργο Παραχώρησης.
   Τέλος το αίτημα για μετατροπή του Ημικόμβου Αμμοτόπου σε πλήρη κόμβο, δεν αποτελεί αντικείμενο της υφιστάμενης σύμβασης παραχώρησης.
      Το πλήρες κείμενο της απάντησης είναι το παρακάτω:
      Κάνετε κλικ πάνω στο παρακάτω έγγραφο για μεγέθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: