Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Λαοθάλασσα στην 9η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου. Φωτογραφίες!!

Η 9η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, το Σύλλογο Γυναικών και τους “Φίλους του Άμμου”, την περασμένη Κυριακή, στέφθηκε από ξεχωριστή επιτυχία αφού επισκέπτες από πολλές......
περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας κατέκλυσαν κάθε σημείο της Πλατείας του Χωριού και όλων των Καταστημάτων.
Απόλαυσαν άφθονο τσίπουρο, ψητά κάστανα, καστανόσουπα, τηγανίτες, διασκέδασαν  με την καταπληκτική  ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα και παρακολούθησαν χορούς από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων.
Ειδική αναφορά και συγχαρητήρια στη συμμετοχή και την προσφορά των εθελοντών τόσο κατά τη διάρκεια  της προετοιμασίας κυρίως την ημέρα της εκδήλωσης ενώ για μια άλλη φορά πολύ χρήσιμο αποδείχθηκε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που μίσθωσε ο Σύλλογος και μετέφερε επισκέπτες από και προς το κέντρο του Χωριού.
Παραβρέθηκε ο Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι κλπ. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς επισκέφθηκε το Χωριό μας την παραμονή της εκδήλωσης κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών.
Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αρταίων.
Κάνετε κλικ πάνω στη φωτογραφία.
Δεν υπάρχουν σχόλια: